Κώστας Τσουρός: «Έχουν αλλάξει αυτά, με τον πατέρα μου είμαστε πια οι καλύτεροι φίλοι»

Κώστας Τσουρός

"Πάντα ό,τι περνάμε στην παιδική μας ηλικία, το κουβαλάμε μέχρι να πεθάνουμε. Απλά το διαχειρίζεσαι." δήλωσε ο Κώστας Τσουρός

Ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε καλεσμένος στο The 2night Show με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για τις κρίσεις πανικού που αντιμετώπισε και τις σχέσεις με τον πατέρα του.

«Κάνω ακόμα ψυχοθεραπεία. Οι κρίσεις πανικού δεν φεύγουν. Έχω μάθει να τις διαχειρίζομαι… Η ψυχοθεραπεία πολλά κάνει. Απλά έρχονται συνέχεια πράγματα που μαθαίνεις για τον εαυτό σου και τους γύρω σου, που σε βγάζουν λίγο από τη διαδρομή της ψυχοθεραπείας και του λόγου που έχεις ξεκινήσει, αλλά όλα καλά είναι. Τα θέματα με τον πατέρα μου σε εσένα τα είπα πρώτη φορά και από τότε τα λέω συνέχεια. Πάντα ό,τι περνάμε στην παιδική μας ηλικία, το κουβαλάμε μέχρι να πεθάνουμε. Απλά το διαχειρίζεσαι.» ανέφερε ο Κώστας Τσουρός.

«Πολλές φορές γινόμαστε ίδιοι. Και ο πατέρας σου και ο πατέρας μου προφανώς από τους πατεράδες τους έγιναν όπως έγιναν. Τώρα βλέπω χαρακτηριστικά από τον πατέρα μου, που λέω δεν γίνεται. Πια είμαστε οι καλύτεροι φίλοι, έχουν αλλάξει αυτά. Υπάρχουν πράγματα μέσα μου που αναγνωρίζω τον πατέρα μου και σκέφτομαι όπως μου συμπεριφερόταν να του συμπεριφέρομαι κι εγώ έτσι.» δήλωσε ο Κώστας Τσουρός.