Κώστας Τσουρός: «Δεν θα με δείτε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα»

Κώστας Τσουρός

"Ήταν πολύ τιμητικό το ότι από τον αέρα μου έκανε πρόταση, αλλά δεν έχει προχωρήσει κάτι. Άλλο η φιλία άλλο η δουλειά", λέει ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός απάντησε στο Breakfast@Star και την Μυρσίνη Κόντου για το τι θα κάνει στο Mega την επόμενη σεζόν, αλλά και για το αν πρόκειται να συνεργαστεί με τον Γιώργο Λιάγκα.

Κάνουμε παρέα, πού είναι το περίεργο; Με τον Γιώργο ήμασταν φίλοι ούτως ή άλλως, απλά τελευταία κάνουμε περισσότερο παρέα. Στην εκπομπή του δεν θα με δείτε, δεν υπάρχει κάτι τέτοιο, βγήκε και ο ίδιος και το διέψευσε ούτως ή άλλως ότι θα μου κάνει πρόταση. Ήταν πολύ τιμητικό το ότι από τον αέρα μου έκανε πρόταση, αλλά δεν έχει προχωρήσει κάτι. Άλλο η φιλία άλλο η δουλειά.

Συζητήσεις για του χρόνου δεν έχουμε κάνει. Λογικά, τώρα που πέρασε και το Πάσχα θα ξεκινήσουμε να μιλάμε. Όλα είναι υπό συζήτηση. Δεν ξέρω πώς θα κυλήσει η διαδικασία, δεν ξέρω τι θα γίνει, δεν ξέρω τι επιλογές έχουμε, δεν ξέρω για το Mega Καλημέρα τι θα γίνει, δεν ξέρουμε τίποτα γενικά, οπότε όλα είναι ανοιχτά