Κώστας Τσουρός: «Δεν αποδόθηκε ο απαιτούμενος σεβασμός στην Φαίη Σκορδά από το κανάλι, όντως ήταν σαν μνημόσυνο»

Κώστας Τσουρός

"Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ως προς ενσυναίσθηση στην Φαίη και στον σεβασμό που θα όφειλε να δείξει ένα κανάλι στον παρουσιαστή του" επισήμανε ο Κώστας Τσουρός.

Ο Κώστας Τσουρός τοποθετήθηκε για την απόφαση του ΣΚΑΙ να βγάλει στον αέρα την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, η οποία «έχασε» ξαφνικά πριν από λίγες ημέρες τον πατέρα της.

«Με αφορμή αυτό που είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, νιώθω λίγο ότι δεν αποδόθηκε ο απαιτούμενος σεβασμός στην Φαίη Σκορδά την ημέρα που έμαθε ότι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της. Βγήκε δηλαδή η εκπομπή με την καρέκλα, που όντως ήταν σαν μνημόσυνο με τους συνεργάτες της μουδιασμένους να βγαίνουν και να λένε τώρα τι κάνουμε εμείς εδώ. Τους έβαλαν και αυτούς σε μία θέση άβολη, αλλά νομίζω και ότι θα έπρεπε να υπάρχει και από την πλευρά του καναλιού περισσότερη ενσυναίσθηση προς αυτό που συνέβη προς την Φαίη Σκορδά εκείνη την ώρα» είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Η Φαίη δεν πήγε στην εκπομπή μία εβδομάδα, καλά έκανε και μπορεί να μην ήταν έτοιμη ψυχολογικά, αλλά την πρώτη ημέρα που μαθαίνει η κοπέλα πως ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή και είναι ράκος, θα μπορούσε να μη βγει η εκπομπή εκείνη τη μέρα. Μετά τις επόμενες ημέρες να κάνουν τα παιδιά την εκπομπή όπως θέλουν, χωρίς να έχουν το καντήλι στην καρέκλα της Φαίης. Είναι θέμα ενσυναίσθησης του καναλιού προς τον άνθρωπο που είναι παρουσιαστής του καναλιού. Θα σου πει ο άλλος είναι επιχειρήσεις τα κανάλια, αλλά δεν θα γίνει τίποτα αν για μία ημέρα παίξει κάτι άλλο και όχι η εκπομπή της Φαίης για να έχουμε αυτήν την εικόνα… Μου έκανε πολύ άσχημη εντύπωση ως προς ενσυναίσθηση στην Φαίη και στον σεβασμό που θα όφειλε να δείξει ένα κανάλι στον παρουσιαστή του» επισήμανε ο Κώστας Τσουρός.