Κώστας Τσουρός: «Αν ξέρεις ότι είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς για όσα γράφουν για σένα»

Τσουρός Σκορδά

"Καθένας ξέρει νομίζω πάνω-κάτω εάν αξίζει στη δουλειά που κάνει. Ανασφαλής νομίζω πως είναι κάποιος που θεωρεί ότι δεν είναι καλός σε αυτό που κάνει", σχολιάζει ο παρουσιαστής του MEGA.

Συζήτηση για τα τηλεοπτικά ρεπορτάζ που έχουν ξεκινήσει από πολύ νωρίς τη φετινή σεζόν είχαν ο Κώστας Τσουρός και οι συνεργάτες της μεσημεριανής του εκπομπής. Ο παρουσιαστής του MEGA και η ομάδα του πήραν θέση για τα σχόλια που έκαναν μέσα στην εβδομάδα διάφοροι τηλεαστέρες, όπως η Ελένη Μενεγάκη και η Φαίη Σκορδά.

«Καταλάβατε το καρφί της Ελένης στο τέλος, έτσι; Ήταν υπονοούμενο, γιατί σε κάποιες εκπομπές λένε συνεχώς και για το μέλλον της Ελένης Μενεγάκη. Από την αρχή της φετινής σεζόν ακούω συνεχώς τι θα γίνει του χρόνου με την Ελένη Μενεγάκη. Δηλαδή αν είναι δυνατόν», είπε αρχικά ο Κώστας Τσουρός.

«Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Ξέρεις ότι πολλές φορές αυτά που λέγονται είναι και σενάρια επιστημονικής φαντασίας, κάποιος ακούει κάτι και το βαφτίζει τηλεοπτικό ρεπορτάζ. Αν δεν είναι κάτι τόσο χοντρό, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σε ενοχλήσει τι λέγεται, αν δεν ισχύει», υπογραμμίζει ο οικοδεσπότης του «Ακόμα δεν είδες Τίποτα».

«Καθένας ξέρει νομίζω πάνω-κάτω εάν αξίζει στη δουλειά που κάνει. Ανασφαλής νομίζω πως είναι κάποιος που θεωρεί ότι δεν είναι καλός σε αυτό που κάνει. Εάν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις, ό,τι και να πουν στην τηλεόραση, η ανασφάλεια η δική σου δεν μπορεί να ξυπνήσει μέσα από το τι θα πει κάποιος σε ένα τηλεοπτικό ρεπορτάζ», συνεχίζει ο Κώστας Τσουρός.

«Και να μην υπάρχει αυτή η εκπομπή που συμμετέχεις, αν είσαι καλός, θα είσαι σε μία άλλη εκπομπή. Εγώ πιστεύω ότι ο καλός δεν χάνεται, αν και μπορεί να έχεις μία-δυο χρονιές που να μην είσαι στην τηλεόραση», σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Εγώ δόξα τω Θεώ δεν έχω φύγει από την τηλεόραση κανέναν χρόνο. Δεν λέω ότι είναι αξιοκρατικό αλλά αν κάποιος ξέρει ότι είναι καλός, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχεί αν κάποιος γράψει κάτι για εκείνον, ότι δεν θα συνεχίσει η εκπομπή στην οποία συμμετέχει», καταλήγει στην τοποθέτησή του ο Κώστας Τσουρός.