Κώστας Τουρνάς: «Υπήρξαν δύσκολες περίοδοι όπου ήμουν σε αναγκαστική ανάπαυλα»

Κώστας Τουρνάς

"Δεν μου πέρασε από το μυαλό ποτέ το θέμα της παύσης" ομολογεί, ωστόσο, ο Κώστας Τουρνάς.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Τουρνάς στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα την Κυριακή στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε στις ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού και τη διαχείριση από τη σύζυγο του καθώς και τις δύσκολες στιγμές.

Ειδικότερα, ο Κώστας Τουρνάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νομίζω ότι τώρα πια δεν υπάρχουν ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού, ή τουλάχιστον δεν έχουν χαρακτήρα πρόκλησης, αλλά τα πρώτα χρόνια νομίζω πως η σύζυγος μου το κατανοούσε απόλυτα. Γι’ αυτό και δεν την ενόχλησε και ιδιαίτερα».

«Ο κάθε άνθρωπος μέσα στο κεφάλι του, ζητώντας και αναζητώντας κάτι και επιμένοντας για κάτι, μετέρχεται διαφόρων μεθόδων και πρακτικών. Έχω υποστεί διάφορα τέτοια περιστατικά μέσα στα χρόνια, κυρίως όμως στα πρώτα χρόνια».

«Δεν μου πέρασε από το μυαλό ποτέ το θέμα της παύσης. Ότι υπήρξαν όμως δύσκολες περίοδοι όπου ήσουν σε μια μικρή αναγκαστική ανάπαυλα, ναι, αυτά συνέβησαν. Στη Μεταπολίτευση, ας πούμε. Όμως το να βάλεις τελεία από μόνος σου νομίζω πως, σε ανθρώπους που αγαπάνε τη μουσική και έχουν ζήσει όλη τη ζωή τους με αυτό, είναι το μόνο που δεν πρόκειται να συμβεί ποτέ» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κώστας Τουρνάς στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.