Κώστας Τουρνάς: «Η τραπ φτάνει σε ακρότητες με αφορμή τον θυμό, εμένα με απασχολούν άλλα πράγματα στην ψυχή μου»

Κώστας Τουρνάς

"Τα talent shows είναι μία πόρτα για τους νέους ανθρώπους. Δεν θεωρώ ότι είναι πολλά υποσχόμενα αλλά είναι μία ευκαιρία να δουν πώς παίζεται το έργο", σχολιάζει ο Κώστας Τουρνάς.

Στην κάμερα του Καλοκαίρι Yes μίλησε ο Κώστας Τουρνάς. Τον γνωστό τραγουδιστή και τραγουδοποιό συνάντησε η ρεπόρτερ Κωνσταντίνα Μαύρου σε συναυλία που παραχώρησε ο ίδιος το βράδυ της Πέμπτης, όπου τον ρώτησε για την τραπ μουσική, τα talent shows αλλά και το ενδεχόμενο συμμετοχής του στην κριτική επιτροπή ενός μουσικού reality.

«Όταν παιδάκι θέλεις να γίνεις μουσικός, το να μπορείς να είσαι εκεί και να κάνεις αυτό που αγαπάς είναι από μόνο του ευχαρίστηση και αξιομνημόνευτο. Αν μπορούσα να μιλήσω στον μικρό μου εαυτό, θα του έλεγα να μην κάνει πίσω», δηλώνει ο Κώστας Τουρνάς.

Πώς σχολιάζει το φαινόμενο της τραπ μουσικής που έχει κατακλύσει τη σύγχρονη μουσική βιομηχανία στην Ελλάδα;

«Η τραπ νομίζω ότι φτάνει σε ακρότητες με κύρια αφορμή τον θυμό. Σε έναν βαθμό υπάρχει δίκιο απλώς εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω, γιατί έζησα σε άλλες εποχές και με απασχολούν άλλα πράγματα στην ψυχή μου. Δεν είναι ο θυμός πίσω από τους στίχους και τα τραγούδια μου. Θα ήταν δύσκολο να συνεργαστώ με έναν τράπερ, γιατί θα ζητούσαμε διαφορετικά πράγματα».

«Τα talent shows είναι μία πόρτα για τους νέους ανθρώπους. Δεν θεωρώ ότι είναι πολλά υποσχόμενα αλλά είναι μία ευκαιρία να δουν πώς παίζεται το έργο», σχολιάζει ο Κώστας Τουρνάς, θέτοντας πολλές προϋποθέσεις σε μία ενδεχόμενη συμμετοχή του στην κριτική επιτροπή ενός μουσικού reality.