Κώστας Σπυρόπουλος: «Εύχομαι ο Ευθύμης Ζησάκης να…»

Κώστας Σπυρόπουλος

"Του λέω "Ρε συ, φάε μια σαλάτα πρώτα". Και φάγαμε μια σαλάτα σε ένα μαγαζί, τα είπαμε..."

Ο Ευθύμης Ζησάκης δήλωσε πως θα μπορούσε να πιει καφέ με τον Κώστα Σπυρόπουλο και ο Κώστας Σπυρόπουλος του απαντά μέσα από το Happy Day και την Ελένη Μουστάκη: «Στο θέατρο υπάρχουν προϋποθέσεις και κανόνες, όποιοι τους τηρούν, μπορούν να είναι. Ο Ευθύμης Ζησάκης έχει όλα τα φόντα και όλες τις προϋποθέσεις να είναι και καλός ηθοποιός και καλός επαγγελματίας. Του το εύχομαι κι εγώ είμαι εδώ. Όπως ορίζει και ερμηνεύει ο καθένας τους δαίμονές του, ας τους έχει αρκεί να είναι κλειδωμένοι σε ένα κουτί. Να κρατάει το κουτί και καλά το κλειδί».

Για τον Γιάννη Χατζηγεωργίου που αποχώρησε τελευταία στιγμή από την παράσταση, ο Κώστας Σπυρόπουλος λέει: «Όταν ήρθε να μου το πει, είχε συγκινηθεί κιόλας και το εκτίμησα ιδιαίτερα αυτό. Του λέω «Ρε συ, φάε μια σαλάτα πρώτα». Και φάγαμε μια σαλάτα σε ένα μαγαζί, τα είπαμε… Εντάξει, είχε κάποιες υποχρεώσεις, έπρεπε να βρίσκεται αλλού, πάντα τον συμπαθώ».

«Ένας φίλος μού είχε πει «Μάλλον έχεις καταπιεί 2-3 γαϊδούρια υπομονής». Εγώ νομίζω κάτι παραπάνω. Αυτή η δουλειά δεν κρίνεται μόνο από το ταλέντο, αλλά και από τις αντοχές που έχει ένας άνθρωπος», καταλήγει ο Κώστας Σπυρόπουλος.