Κώστας Σόμμερ – Βαλεντίνη Παπαδάκη: Ο ερχομός του παιδιού και οι αλλαγές στη ζωή τους

Κώστας Σόμμερ

«Αν δεν ήταν ο Κώστας σε αυτήν την ηλικία ίσως και το μητρικό ένστικτο να μην μου έβγαινε», λέει η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Ο Κώστας Σόμμερ και η Βαλεντίνη Παπαδάκη μίλησαν στην εκπομπή Ελένη για το πώς κρατούν τις ισορροπίες στη σχέση τους μετά τον ερχομό του παιδιού τους, για τους γονείς τους αλλά και για το ενδεχόμενο ενός δεύτερου παιδιού.

Για τον ερχομό του παιδιού τους, αλλά και το πώς είναι να είσαι γονιός αναφέρθηκε αρχικά το ζευγάρι, με τον Κώστα Σόμμερ να αποκαλύπτει πως πάντοτε σκεφτόταν τον εαυτό του ως μπαμπά. «Αν δεν ήταν ο Κώστας σε αυτήν την ηλικία ίσως και το μητρικό ένστικτο να μην μου έβγαινε» δηλώνει η Βαλεντίνη Παπαδάκη.

Ο Κώστας Σόμμερ τονίζει πως είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια ισορροπημένη σχέση μεταξύ του ζευγαριού, γιατί η πατρότητα και η μητρότητα είναι ένας «ρόλος ζωής». «Το παιδί πρέπει να δει ένα ζευγάρι αγαπημένο, αυτά του διαμορφώνουν τον χαρακτήρα του» πρόσθεσε.

Το ζευγάρι έχει δίπλα του, στο μεγάλωμα του παιδιού, τη μητέρα της Βαλεντίνης. Η ίδια όπως λέει «τα πάει πολύ καλά με τον Κώστα». «Δόξα τον Θεό, τη λατρεύω την πεθερά μου. Αυτό είναι πολύ σημαντικό, γιατί αν δεν είναι καλά οι δύο οικογένειες, αυτό θα μπει ανάμεσα στο ζευγάρι» αναφέρει ο Κώστας Σόμμερ.

Ερωτηθείς για τους δικούς του γονείς, λέει πως η μητέρα του από μικρό τον έμαθε να παίρνει τις δικές του αποφάσεις, κάτι που στην πορεία του βγήκε σε καλό. Η Βαλεντίνη Παπαδάκη έχοντας μεγαλώσει με μια αδερφή, δηλώνει πως θα ήθελε το παιδί της να έχει και αυτό ένα αδερφάκι. «Είναι πολύ σημαντικό, είναι ωραίο να ξέρεις πως δεν θα είσαι ποτέ μόνος» προσθέτει.

Το ζευγάρι δηλώνει πως το γεγονός ότι δεν υπάρχει ανταγωνισμός μεταξύ τους, οφείλεται στο ότι θαυμάζει ο ένας τον άλλον.