Κώστας Σόμμερ: «Μας προτάθηκε με την Βαλεντίνη να κάνουμε πρωινή εκπομπή»

Κώστας Σόμμερ

"Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε πρωινό με την Βαλεντίνη, ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος οπότε δεν προχώρησε η ιδέα" ανέφερε ο Κώστας Σόμμερ.

Το «Χαμογέλα και Πάλι!» βρέθηκε στα βαφτίσια της κόρης του Κώστα Σόμμερ και της Βαλεντίνης Παπαδάκη. Και το όνομα αυτής… Σιμόνη! Ο Κώστας Σόμμερ και η σύζυγός του, βάφτισαν το παιδάκι τους, σε μία λαμπερή τελετή.

«Ήταν κυρία η κόρη μας, δεν έκλαψε πολύ στην κολυμπήθρα. Η μητέρα μου συγκινήθηκε που δώσαμε στην κόρη μας το όνομά της, Σιμόνη. Αν ακούσει η γυναίκα μου για 3ο παιδί θα φύγει, δύο παιδάκια είναι καλά και ευλογία», είπε αρχικά ο Κώστας Σόμμερ.

Δέχθηκε το ζευγάρι προτάσεις για πρωινή εκπομπή; «Μας προτάθηκε να κάνουμε με τη σύζυγό μου, πρωινή εκπομπή αρχικά το φοβηθήκαμε, μετά όμως σκεφτήκαμε ότι μπορεί να έχει πλάκα. Όταν αποφασίσαμε να κάνουμε πρωινό με την Βαλεντίνη, ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος οπότε δεν προχώρησε η ιδέα. Αυτή την περίοδο κάνω συζητήσεις για εκπομπή και θα βάλω υποψηφιότητα με τον Γιώργο Πατούλη για την Περιφέρεια», αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

Τι ανέφερε για το «5×5»«Έκανα μία κουβέντα για το «5×5» δεν ξέρω τι έχουν αποφασίσει οι υπεύθυνοι του σταθμού», τόνισε.

Για τις καταγγελίες ότι ζητείται από τους ηθοποιούς το… Instagram τους, σχολίασε ο Κώστας Σόμμερ πως: «Υπάρχει η τάση στο εξωτερικό να ζητούν το Instagram των ηθοποιών για να δουν τον αριθμό των ακολούθων τους. Δεν είναι ιδανική η επιλογή των ηθοποιών με βάση τους ακόλουθούς τους στο Instagram, έτσι όμως προχωράνε τα πράγματα πλέον».