Κώστας Ραπτόπουλος σε Ανδρέα Καραγιάννη: «Ποια φιλανθρωπία της Εκκλησίας; Με το catering των πιστών;»

Κώστας Ραπτόπουλος

"Άσε το παραμύθι σε μένα, στα γήπεδα μεγάλωσα", σχολίασε έξαλλος ο Κώστας Ραπτόπουλος στον αέρα του Super Κατερίνα.

Τις δηλώσεις του πρώην μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβρόσιου για την τραγωδία στα Τέμπη σχολίασε ο Κώστας Ραπτόπουλος. Ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός από τη Θεσσαλονίκη, που έχει έρθει και στο παρελθόν σε αντιπαράθεση με τον συγκεκριμένο, αναφέρθηκε σε απευθείας σύνδεση στο Super Κατερίνα με σκληρά λόγια στον πρώην ιερωμένο.

«Πριν 2-3 χρόνια ο Αμβρόσιος είχε καταραστεί όλους όσοι τρώμε κρέας τη Μεγάλη Πέμπτη να βγάλουμε κακό σπυρί στο στομάχι μας. Και τότε η Εκκλησία έπρεπε να παρέμβει και να τον στείλει στο σπίτι του», ανέφερε αρχικά ο Κώστας Ραπτόπουλος.

«Για μένα η Εκκλησία ΑΕ πάσχει και νοσεί από επικοινωνιολόγο, μετά τον θάνατο του μακαριστού Χριστόδουλου. Τον Ιερώνυμο τον ακούω χρόνια. Το πρόβλημα είναι ότι όλοι αυτοί οι πνευματικοί άνθρωποι δεν έχουν κάνει οικογένεια, δεν έχουν παιδιά, δεν ξενύχτησαν πάνω από παιδιά, δεν τα σπούδασαν», σχολίασε στη συνέχεια ο ραδιοφωνικός παραγωγός, προκαλώντας την αντίδραση του Ανδρέα Καραγιάννη και της Κατερίνας Καινούργιου.

«Θυσία κάνουμε όλοι εμείς κι εσείς με τα 12ωρα, τις εφορίες, το ΙΚΑ, τους παιδιάτρους. Η ζωή είναι εδώ», τόνισε ο Κώστας Ραπτόπουλος.

«Δεν συγκινούμαι. Η πολιτική και θρησκευτική εξουσία πάσχουν από επικοινωνιακούς ανθρώπους. Ποιο φιλανθρωπικό έργο της Εκκλησίας; Με τα catering από τα τρόφιμα που δίνουμε εμείς οι πιστοί; Ασ’ το παραμύθι σε μένα, στα γήπεδα μεγάλωσα. Φιλανθρωπία με ξένα λεφτά;», τόνισε σε υψηλούς τόνους ο Κώστας Ραπτόπουλος.