Κώστας Πρέκας: «Οι Ράδιο Αρβύλα αγγίζουν το όριο της αλητείας»

«Αν έβλεπα τον Λαζόπουλο στο δρόμο θα...»

Ο ηθοποιός Κώστας Πρέκας μίλησε στον Θανάση Αναγνωστόπουλο και στην εκπομπή JoinUs για το γάμο που δεν έκανε, επανέλαβε την άποψη του για τη Μελίνα Μερκούρη, ενώ τα έβαλε με τη σάτιρα που κάνουν Λάκης Λαζόπουλος και Ράδιο Αρβύλα.

Για τη γνώμη που έχει ο κόσμος για εκείνον:
«Νομίζω ότι ο απλός κόσμος έχει πάρα πολύ καλή γνώμη για μένα. Κακή γνώμη έχουν οι συνάδελφοί μου οι ηθοποιοί και μερικοί πολιτικοί. Δεν μιλάω για τη δική μου γενιά, αλλά για τους νέους ηθοποιούς.»

Για τα «κοριτσάκια» που τον ερωτεύτηκαν:
«Ποτέ δεν πήραν τα μυαλά μου αέρα όσο ερωτευμένα και να ήταν τα κοριτσάκια μαζί μου. Αυτό δεν το λέω για να κάνω τον σεμνό. Έτσι είναι. Εάν έμενα εκεί δεν θα είχα αυτή την πορεία. Πολλοί συνάδελφοί μου έδωσαν βαρύτητα σε αυτό και καταστράφηκαν.»

Για το γάμο που δεν έκανε:
«Μετάνιωσα που δεν έχω κάνει γάμο. Θεωρώ ότι είμαι από τους ανθρώπους που θα μπορούσε να κάνει μία πάρα πολύ ωραία οικογένεια. Είναι το μείον μου, αυτό που δεν κατέκτησα, ενώ όλα τα έχω καταφέρει. Δεν έτυχε επειδή είμαι απόλυτος σε ορισμένες θέσεις.»

Για την Μελίνα Μερκούρη:

«Η χειρότερη ηθοποιός που πέρασε ποτέ από την Ελλάδα ήταν η Μελίνα Μερκούρη. Όλα αυτά τα βραβεία στοιχίζουν κάποια δολάρια. 100% πλήρωσαν για την υποψηφιότητα στα Όσκαρ. Όπως και ένας Έλληνας κινηματογραφιστής πλήρωσε χιλιάδες δολάρια για να πάρει το βραβείο.»

Για τον Λάκη Λαζόπουλο:

«Αν έβλεπα τον Λαζόπουλο στο δρόμο θα τον προσπερνούσα αν και τον έχω συγχωρέσει γι’ αυτά που είπε και έκανε. Ο Λάκης έκανε ένα λάθος. Δεν του είπαν ποιος είναι ο Κώστας ο Πρέκας. Ωστόσο ζήτησε δημόσια συγγνώμη και εγώ οφείλω να τον συγχωρέσω.»

Για τη σάτιρα των Ράδιο Αρβύλα:
«Θεωρώ ότι οι Ράδιο Αρβύλα έχουν ξεπεράσει κάθε όριο. Οι φίλοι μου με ειδοποιούν ότι με σατιρίζουν αλλά δεν με απασχολεί πια. Στην αρχή εκνευρίστηκα πάρα πάρα πολύ. Οι Ράδιο Αρβύλα αγγίζουν το όριο της αλητείας και θα πρέπει κάποτε να σταματήσουν. Θα βρουν τον μπελά τους, προσπαθούν να ξεριζώσουν την πίστη, την καρδιά του ελληνικού λαού.

https://www.youtube.com/embed/9gZBI3BiBSg