Κώστας Παπαχλιμίντζος: «Κάπου εκεί τελείωσε η συζήτηση, με έβαλε στη θέση μου»

Κώστας Παπαχλιμίντζος

"Τελειώσαμε, γεια σας" εκμυστηρεύτηκε ο Κώστας Παπαχλιμίντζος.

Καλεσμένος του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε ο Κώστας Παπαχλιμίντζος, την Πέμπτη, στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον» στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής στη δημόσια τηλεόραση μίλησε για την προσωπική του ζωή και τις στιγμές που χάνει, λόγω δουλειάς, από τα παιδιά του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος εξομολογήθηκε πως «πολλές φορές αισθάνομαι ενοχές για τις οικογενειακές υποχρεώσεις. Υπάρχει ένα περιστατικό με το παιδί μου, που το πήγα στο σχολείο χωρίς μπουφάν, όσο βέβαια όταν το πήγαινα σχολείο τότε που είχαμε την εκπομπή 9 με 12. Τώρα που είναι 6 με 10, τα πηγαίνει και τα δυο παιδιά η γυναίκα μου στο σχολείο οπότε και αυτό μου λείπει. Λείπει και στα παιδιά το αντίστοιχο. Τύψεις, τώρα, ναι έχω πολλές φορές».

«Κάποια απογεύματα πηγαίνω στην εφημερίδα μετά την εκπομπή, κάποια απογεύματα δεν πηγαίνω και δουλεύω από το σπίτι. Αυτό μερικές φορές είναι χειρότερο γιατί μπαίνουν τα παιδιά μέσα στο γραφείο, που δουλεύω, μου λένε να μου δείξουν αυτό και εκείνο, τους λέω ότι δεν μπορώ και βγαίνουν έξω με κατεβασμένα τα μούτρα».

«Μια μέρα η κόρη μου μπαίνει μέσα στο γραφείο γεμάτη χαρά για να μου δείξει κάτι, της λέω πως δεν μπορώ γιατί έπρεπε να γράψω κάτι, τσαντίζεται και βγαίνει έξω. Μετά από μισή ώρα βγαίνω έξω, της λέω «τι με ήθελες πριν;» και τίποτα… Κοιτάζει έτσι… «Δεν με ήθελες κάτι; Δεν μπήκες στο γραφείο και με ήθελες κάτι;» την ρωτάω και μου απαντάει, «μπήκα σε λάθος δωμάτιο» πρόσθεσε, επίσης, ο Κώστας Παπαχλιμίντζος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης. «Κάπου εκεί τελείωσε η συζήτηση, με έβαλε στη θέση μου, τελειώσαμε, γεια σας»