Κώστας Νικούλι για Κατερίνα Μαούτσου: «Δεν αποκλείω τον γάμο, δεν αλλάζει κάτι»

Κώστας Νικούλι

"Νιώθω ότι ο γάμος δεν είναι για μένα αλλά για τους υπόλοιπους" εξηγεί, ωστόσο, ο Κώστας Νικούλι στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.

Στο Στούντιο 4 βρέθηκε καλεσμένος ο Κώστας Νικούλι, το απόγευμα της Τρίτης, με αφορμή την συμμετοχή στη νέα σειρά «Παραλία» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, ο νεαρός ηθοποιός αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή και την σχέση με την συνάδελφο του, Κατερίνα Μαούτσου.

Ειδικότερα, ο Κώστας Νικούλη εξομολογήθηκε πως «δεν είναι η πρώτη φορά που βγήκαμε δημοσίως με την Κατερίνα στην επίσημη πρεμιέρα του σίριαλ. Δεν κρυβόμαστε. Είμαστε περίπου 3,5 χρόνια μαζί. Είμαστε μαζί από την πρώτη καραντίνα και είμαι πολύ χαρούμενος».

Όσον αφορά, δε, το ενδεχόμενο του γάμου: «Δεν απορρίπτω τον γάμο αλλά αν ακολουθεί όλη αυτή τη φάση γιατί να μη γίνει; Δεν αλλάζει κάτι. Νιώθω ότι ο γάμος δεν είναι για μένα αλλά για τους υπόλοιπους που θα έρθουν. Κρατάω τι κάνει χαρούμενους εμάς τους δύο. Στη συγκατοίκηση προσπαθώ να είμαι καλός. Δεν κάνει παράπονα η Κατερίνα. Νιώθω ότι έχουμε μια επικοινωνία και μιλάμε στην ίδια βάση επειδή κάνουμε την ίδια δουλειά. Προσπαθούμε να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλον και ξέρει πώς να σε βοηθάει».

«Προέκυψε η συγκατοίκηση μιας και πριν γίνει περνούσαμε αρκετό χρόνο ο ένας στο σπίτι του άλλου. Εγώ ήμουν σε περιοδεία, με παίρνει τηλέφωνο η Κατερίνα τηλέφωνο και μου είπε ότι βρήκε σπίτι και το κλείσαμε. Είχαμε κάνει κουβέντα πριν. Το είχε προτείνει η Κατερίνα να βρούμε νέο σπίτι και να έχει ο καθένας τον χώρο του. Να φτιάξουμε εξαρχής τα πάντα» πρόσθεσε, επίσης, ο Κώστας Νικούλη στη συζήτηση με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ.