Κώστας Μπίγαλης κατά Γιώργου Λιάγκα: «Για να με πει κάποιος κακούλη, πρέπει να είναι προκατειλημμένος και βλακούλης»

Κώστας Μπίγαλης

«Εγώ δεν έχω κακία για κανέναν και δεν έχω πειράξει κανέναν άνθρωπο», είπε ο Κώστας Μπίγαλης.

Ο Κώστας Μπίγαλης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Δύο στις 10» και την Πέννυ Καβέτσου. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για την καριέρα του στα 90s, τον Στέφανο Κασσελάκη, τη Eurovision, ενώ απάντησε και στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα.

«Ευτυχώς υπάρχουν τα τραγούδια των 90s και επιβιώνουμε οι καλλιτέχνες, θα μπορούσα να έχω ξεχαστεί όπως όλοι. Πήγα στην Αμερική για να κάνω διεθνή καριέρα. Ο μάνατζερ που με είχε αναλάβει έκανε λάθη και έχασα μια μεγάλη ευκαιρία. Όταν χάθηκε αυτή η ευκαιρία, έκανα τον πρώτο μου δίσκο για να μαζέψω λεφτά. Η δημοσιότητα που έζησα στα 90s ήταν απότομη, έπαθαν σοκ οι γονείς μου, πιέστηκα πολύ», είπε αρχικά ο Κώστας Μπίγαλης.

Ο Κώστας Μπίγαλης είπε στη συνέχεια: «Ο Στέφανος Κασσελάκης έχει ένα πακέτο που δεν παίζεται, είναι πανέξυπνος και απίστευτα επικοινωνιακός. Η φιλοσοφία του είναι ανθρωποκεντρική. Είναι αδιανόητο να συζητάμε για τον σεξουαλικό προσανατολισμό του. Το να είσαι γκέι δεν είναι επιλογή, είναι φύση. Και αυτό πρέπει να το καταλάβει ο κόσμος».

Ο Κώστας Μπίγαλης ανέφερε για τη Eurovision: «Η Eurovision πλέον είναι μόνο εικόνα, παλιά υπήρχε ορχήστρα, τώρα είναι όλα playback. Τα τραγούδια της Eurovision δεν προσφέρουν κάτι ούτε σε αυτούς που κερδίζουν, τους ξεχνάει και η μάνα τους. Το “Τρεχαντήρι” δεν ήταν δική μου επιλογή, δεν ονειρευόμουν να πάω με αυτό. Με παρακάλεσαν πολύ και με έψησαν να πάω. Ήταν λάθος μου και το μετάνιωσα. Όταν πρότεινα το “To the light in our soul” με την Έλενα Παπαρίζου για τη Eurovision, κάποιοι μου έστησαν μια συνωμοσία».

Κλείνοντας, ο Κώστας Μπίγαλης είπε για τον Γιώργο Λιάγκα, σχετικά με το Ζάρι της Μαρίνας Σάττι: «Ο Λιάγκας είπε ότι είμαι κακούλης. Για να πει κάποιος για μένα ότι είμαι κακούλης, του λέω του Λιάγκα, πρέπει να είναι προκατειλημμένος, απληροφόρητος και βλακούλης. Εγώ δεν έχω κακία για κανέναν και δεν έχω πειράξει κανέναν άνθρωπο».