Κώστας Μπακογιάννης: Τι απάντησε όταν ο Αρναούτογλου παρατήρησε πως η βέρα λείπει από τα δάχτυλα του;

Κώστας Μπακογιάννης

«Η Σία μου έχει πάρει μια φορά συνέντευξη. Παλιά, το 2010. Τότε δε γνωριζόμασταν...»

Καλεσμένος το βράδυ της Τετάρτης στην εκπομπή The 2night show του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων Κώστας Μπακογιάννης για μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης η οποία δεν περιορίστηκε μόνο στην πολιτική. Ο ίδιος μίλησε για αγάπη του για τη σύζυγό του Σία Κοσιώνη και τη σχέση στοργής που έχει με τα 4 παιδιά του. Σε στιγμιότυπο από την εκπομπή, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παρατήρησε πως δεν είδε τη βέρα του γάμου στα δάχτυλα του Κώστα Μπακογιάννη, εκείνος όπως σήκωσε το μανίκι του και έδειξε πως τη φορά με το δικό του τρόπο, αφού την έχει μετατρέψει σε βραχιόλι.

«Βεβαίως φοράω βέρα. Εδώ την έχω. Απλώς με ενοχλεί στο δάχτυλο. Δε μπορώ να φοράω κάτι στο χέρι μου, στο δάχτυλό μου. Η Σία είναι πιο συνηθισμένη στα κοσμήματα από ότι εγώ», ανέφερε ο Κώστας Μπακογιάννης που ανάμεσα σε άλλα θύμισε πως η Σία Κοσιώνη του είχε πάρει συνέντευξη πολλά χρόνια πριν…

«Η Σία μου έχει πάρει μια φορά συνέντευξη. Παλιά, το 2010. Τότε δε γνωριζόμασταν. Σήμερα δεν ξέρω, μπορεί και να πήγαινα, μπορεί και να μην πήγαινα. Καταρχήν πρέπει να δούμε αν η ίδια και ο σταθμός της θα το ήθελαν να μου πάρει συνέντευξη».

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!