Κώστας Μηλιωτάκης για Ανδρομάχη: «Να κατεβάσει τα βίντεο και να ζητήσει συγγνώμη δημόσια, θα κινηθώ νομικά»

Κώστας Μηλιωτάκης

Ο Κώστας Μηλιωτάκης ξεκαθαρίζει τη θέση του γύρω από το ζήτημα των πνευματικών δικαιωμάτων που προέκυψε για το τραγούδι του "Παράλληλη Αγάπη".

Ο Κώστας Μηλιωτάκης, ο συνθέτης του τραγουδιού «Παράλληλη Αγάπη», για το οποίο έχει ξεσπάσει διαμάχη τα τελευταία 24ωρα, μίλησε στην εκπομπή «Γεια Σου» και τη Μαρία Μπακοδήμου.

Ο γνωστός δημιουργός ξεκαθάρισε το τοπίο γύρω από την κόντρα του με την Ανδρομάχη και ζήτησε ανοιχτά από την τραγουδίστρια να απολογηθεί και να κατεβάσει το medley-βίντεο από το YouTube, προειδοποιώντας πως σε αντίθετη περίπτωση θα κινηθεί νομικά.

«Έχει γίνει χωρίς λόγο όλο αυτό. Αν με τιμούσε, δεν θα είχε κάνει αυτό το βίντεο. Η Ανδρομάχη ήξερε από την εταιρεία της ότι το κομμάτι θα το πει η Σάλτη και της είπαν να μην το κάνει. Γενικά, για να κάνεις medley πρέπει να πάρεις άδεια από τους δημιουργούς» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Μηλιωτάκης.

«Μόλις έμαθε ότι η Χριστίνα Σάλτη έχει πάρει τα δικαιώματα από εμένα και τη Σμαρούλα Μαραγκουδάκη, μπήκε την επόμενη μέρα στο στούντιο με δικά της έξοδα, έβγαλε το κομμάτι στο YouTube και δεν είχε γραμμένους τους δημιουργούς. Της το κατέβασα και αμέσως έγραψαν ότι θα το ξανανεβάσουμε, με γέλια, τελείως ανώριμα… σαν κόντρα» πρόσθεσε ο συνθέτης.

«Μετά το ανέβασε στο Instagram και τότε έβαλε τους δημιουργούς. Πρέπει να υπάρχει ένας σεβασμός» τόνισε ο Κώστας Μηλιωτάκης στον αέρα του ΣΚΑΪ.

Στο κλείσιμο των δηλώσεών του, ο Κώστας Μηλιωτάκης ξεκαθάρισε πως περιμένει από την Ανδρομάχη να του ζητήσει συγγνώμη, ενώ αποκάλυψε πως ακόμη και η κόρη του δέχεται υβριστικά μηνύματα από το fan club της τραγουδίστριας.

«Το λιγότερο που ζητάω από την Ανδρομάχη είναι να ζητήσει συγγνώμη δημόσια από την οικογένειά μου, από εμένα, από την εταιρεία και από τη Χριστίνα Σάλτη. Αυτή τη στιγμή υπάρχει το βίντεο στο Instagram που από κάτω με κράζουν όλοι και στο TikTok ότι την απειλώ. Εγώ θέλω να κατεβάσει τα βίντεο και να λήξει εδώ. Αν δεν το κάνει, θα κινηθώ νομικά» προειδοποίησε ο συνθέτης.

«Εύχομαι να είναι κάποια στιγμή κάποιοι άνθρωποι δίπλα της να την προστατεύσουν. Έχω δουλέψει με πολύ μεγάλα ονόματα. Αυτά ούτε στο Δημοτικό» τόνισε κλείνοντας ο Κώστας Μηλιωτάκης.