Κώστας Μαρτάκης: «Ήταν πολύ σκληρό, τρομακτικό, αγριευτικό και ξέσπασα στο σπίτι»

Κώστας Μαρτάκης

"Σκέφτηκα πως ή θα τρελαθώ και θα καταλήξω σε κάποιο ψυχιατρείο με χάπια ή κάπως πρέπει να εκτονώσω όλη αυτή την ενέργεια" ομολόγησε ο Κώστας Μαρτάκης.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Μαρτάκης στην εκπομπή Status με τον Κωνσαντίνο Καμέα, η οποία προβλήθηκε στο Astra TV το απόγευμα της Κυριακής. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο του κορονοϊού και του lockdown την οποία και αντιμετώπισε με ιδιαίτερη δυσκολία.

Ειδικότερα, ο Κώστας Μαρτάκης εξομολογήθηκε πως «με το που ξεκίνησε το lockdown είχα μόλις μετακομίσει στο καινούργιο μου σπίτι. Οπότε ήθελα να κάνω κάποια πράγματα, είχα και κανονισμένα κάποια πράγματα. Ήμουν στο θέατρο και φεύγοντας μας είπαν «παιδιά, κάποια στιγμή όταν μας επιτρέψουν, ελάτε να πάρετε τα πράγματα σας». Κλείσαμε και αυτό ήταν πολύ σκληρό. Μου ήταν λίγο τρομακτικό γιατί ήταν και καινούργιο το περιβάλλον, ήταν λίγο αγριευτικό».

«Ο καλός όμως Κώστας Μαρτάκης, που δεν κάθεται ποτέ στα αβγά του, έκατσα και σκέφτηκα πως ή θα τρελαθώ και θα καταλήξω σε κάποιο ψυχιατρείο με χάπια ή κάπως πρέπει να εκτονώσω όλη αυτή την ενέργεια που έχω και ξαφνικά απαγορεύεται να την έχω. Γκρέμισα το μισό σπίτι! Πήρα την βαριοπούλα και άρχισα να γκρεμίζω το σπίτι που μόλις είχα αγοράσει».

«Οπότε ξέσπασα στο σπίτι. Με βοήθησε πάρα πολύ η δουλειά και η ανακαίνιση του σπιτιού όσο μπορούσα γιατί δεν μπορούσαμε να μετακινηθούμε και πολύ. Επειδή είμαι ένας άνθρωπος που πάντα, ακόμα και στην καταστροφή του κόσμου, προσπαθώ να βρίσκω το θετικό και μέσα σε όλη αυτή την κατάσταση του κορονοϊού και του lockdown ήταν ότι ήρθαν οι οικογένειες ξανά πιο κοντά. Μετά από το κλείσιμο και την απομόνωση, νομίζω ότι είχε ανάγκη ο κόσμος να ξαναβρεθεί και να είναι ο ένας στο σπίτι του άλλου όπως παλιά» πρόσθεσε επίσης ο Κώστας Μαρτάκης στην ψυχαγωγική εκπομπή.