Κώστας Μαρτάκης: «Ερχόντουσαν στο σπίτι και μου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο»

Κώστας Μαρτάκης

«Δεν συγχωρώ την απιστία σε μία σχέση, ούτε έχω απιστήσει», λέει ο Κώστας Μαρτάκης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Δημήτρη Σιδηρόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Μαρτάκης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τους θαυμαστές του που έκαναν ακραία πράγματα, για την τηλεόραση, αλλά και την προσωπική του ζωή.

«Θαυμαστής μου είχε κάνει το πρόσωπο μου στην πλάτη του τατουάζ. Στο σπίτι που έμενα, ερχόντουσαν και μου ξεβίδωναν τις πινακίδες από το αυτοκίνητο. Κάθε εβδομάδα έβαζα καινούργιες. Μου έχει ζητήσει θαυμάστρια να υπογράψω στο στήθος της, άλλα επειδή ήταν πολύ μικρή, δεν το έκανα. Έχουν ανέβει στη σκηνή ενώ τραγουδούσα άλλα δεν μπορείς να φερθείς άσχημα. Αυτός ο κόσμος σε ανεβάζει και σε κατεβάζει», είπε αρχικά ο Κώστας Μαρτάκης.

Ο Κώστας Μαρτάκης είπε στη συνέχεια: «Η τηλεόραση μου λείπει. Φλερτάρω κάθε χρόνο με την ιδέα. Όταν κάνω κάτι θα ήθελα να ήταν κάτι κάλο και να έχει απήχηση. Δεν έχω κόμπλεξ να είμαι ο κεντρικός παρουσιαστής. Κάτι επιτυχημένο εξαρτάται από όλη την ομάδα».

Κλείνοντας, ο Κώστας Μαρτάκης είπε για την προσωπική του ζωή: «Δεν συγχωρώ την απιστία σε μία σχέση, ούτε έχω απιστήσει. Δεν κάνω ό,τι δεν θέλω να μου κάνουν. Στην προσωπική μου ζωή είμαι πολύ καλά, έχω μία σχέση. Το σεξ για έμενα δεν παίζει πρωταρχικό ρολό. Θα προτιμούσα τον συνδυασμό με έρωτα για να είναι υγιής μία σχέση».