Κώστας Μακεδόνας: «Μια ζωή μου έλεγαν …γιατί πας σε πρωινές εκπομπές;»

Κώστας Μακεδόνας

«Κριτική υπάρχει για τα πάντα. Αν κάνεις αυτό που κάνεις και το κάνεις σωστά, δεν φοβάσαι τίποτα.»

Απόψε η ομάδα του Κώστα Μακεδόνα θα αναμετρηθεί ξανά με εκείνη της Δέσποινας Βανδή στο Rising Star στις 21:00. Ο τραγουδιστής και κριτής του show μίλησε στο ΣΟΥΚΟΥ για την απόφαση του να συμμετάσχει στο Rising Star, απάντησε στο αν φοβήθηκε την κριτική, αλλά και για το αν θα ήταν θετικός να συνεργαστεί με κάποιον από τους κριτές τώρα που γνωρίστηκαν καλύτερα.

[dfp_ads id=236982]
Για το αν δυσκολεύτηκε να πάρει την απόφαση να συμμετάσχει στο Rising Star…

«Μου είχε ξαναγίνει κουβέντα, αλλά δεν μπορούσα λόγω υποχρεώσεων. Φέτος που μπορούσα πήρα την απόφαση να το κάνω. Μετά και από την προτροπή αρκετών φίλων που μου έλεγαν ρε συ Κώστα κάνε κάτι. Τόσο κόσμο ξέρεις, γιατί δεν ζητάς να σε πάρουν σε μια από αυτές τις εκπομπές να βγεις και εσύ να πεις την άποψη σου εκεί, μπας και μπορέσεις και βοηθήσεις παιδιά. Αλλά ήταν δικό μου το πρόβλημα, δεν είχα χρόνο.»

Για την κριτική…

«Κριτική υπάρχει για τα πάντα. Αν κάνεις αυτό που κάνεις και το κάνεις σωστά, δεν φοβάσαι τίποτα. Μια ζωή εμένα μου έλεγαν «γιατί πας σε πρωινές εκπομπές;» και έλεγα «γιατί να μην πάω, δεν καταλαβαίνω; Τι πρόβλημα υπάρχει;». Το θέμα είναι όταν πηγαίνεις να κάνεις αυτό που είναι να κάνεις. Δεν έχω πάει ποτέ να κάνω playback ας πούμε. Δεν έχω πάει να μαγειρέψω, δεν έχω πάει να πω τα ζώδια, έχω πάει και έχω δείξει τη δουλειά μου με τον καλύτερο τρόπο, παίζοντας πάντα είτε μόνος μου, είτε με ορχήστρα. Άρα λοιπόν, ό,τι και να κάνεις, αν το κάνεις σωστά, δεν φοβάσαι την κριτική, δεν σε πειράζει.»

Για ενδεχόμενη συνεργασία με κάποιον από τους κριτές…

«Πάντα ήμασταν κοντά. Με τον Αντώνη και τη Δέσποινα είμαστε πολλά χρόνια φίλοι από τη Θεσσαλονίκη. Με το Χρήστο γνωριστήκαμε πρόσφατα αλλά είναι σα να τον ξέρω χρόνια. Σε όλα είμαι ανοιχτός, αλλά όλα τα πράγματα πρέπει να γίνονται στην ώρα τους και όπως πρέπει.»