Κώστας Μακεδόνας – Η συγκινητική εξομολόγηση για τη Βίκυ Μοσχολιού

Κώστας Μακεδόνας

Δείτε τι είπε ο γνωστός τραγουδιστής Κώστας Μακεδόνας.

Καλεσμένος στην εκπομπή “Αυτός και ο άλλος” ήταν ο Κώστας Μακεδόνας, ο οποίος με αφορμή ένα βίντεο που προβλήθηκε από την πρώτη του συνεργασία με τη Βίκυ Μοσχολιού, εξομολογήθηκε για πρώτη φορά μια άγνωστη λεπτομέρεια για τη σχέση τους.

«Ήταν σαν να έβλεπα το γιο μου, μοιάζουμε πολύ! Η Βίκυ με αγαπούσε πολύ! Από την πρώτη στιγμή μου είχε πει “ο γιος μου, που τον έχασα, θα ήταν τώρα στην ηλικία σου”, είχε κάποια άτυχη γέννα. Και της έκατσε αυτό, σαν να είμαι ο γιος της που είχε χάσει και με αντιμετώπισε έτσι όλα τα χρόνια», είπε ο Κώστας Μακεδόνας.

Ο Κώστας Μακεδόνας αφηγήθηκε, επίσης, πώς το γνωστό του τραγούδι “Παρ’ το Λίζα”, από μια πλάκα, έγινε σπουδαία επιτυχία!

«Το “Μόνο μια φορά” είχε κάνει μπαμ σε όλους. Ήμουν με τον Σταμάτη Κραουνάκη και κάναμε πρόβα. Τότε δεν υπήρχαν τα κινητά και βγήκα λίγο έξω να πάρω ένα τηλέφωνο από το σταθερό και να πάω και στην τουαλέτα. Και γυρνώντας μου λέει ο Σταμάτης “κοίτα τι έγραψα τώρα που έλειπες”. Με άκουσε που μιλούσα στο τηλέφωνο και του ήρθε ως πλάκα με τη Λίζα. Και έγραψε αυτό το τραγούδι. Γελάσαμε πολύ και το παίξαμε στην εταιρεία, αλλά όχι με την προοπτική να βγει. Και κόντεψαν να μας πνίξουν από την εταιρεία, μας είπαν “έχετε τρελαθεί, αυτό είναι τεράστια επιτυχία. Δεν θα το βάλετε στο δίσκο;”. Και τελικά μπήκε στο δίσκο», είπε ο Κώστας Μακεδόνας.