Κώστας Κωστόπουλος: «Απειλές, ψεύδη και χυδαία απόπειρα συκοφάντησης»

Κώστας Κωστόπουλος

"Ο Κώστας Κωστόπουλος θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του".

Για όσα υποστηρίζει η ηθοποιός Έλενα Αθανασοπούλου μίλησε ο σκηνοθέτης Κώστας Κωστόπουλος, το μεσημέρι του Σαββάτου, στην εκπομπή «Τι λες τώρα» στο MEGA και τον δημοσιογράφο Στέφανο Κωνσταντινίδη. Μεταξύ άλλων, ο σκηνοθέτης της σειράς «Σασμός» έκανε λόγο για απειλές και χυδαία απόπειρα συκοφάντησης.

Σοκάρει η Έλενα Αθανασοπούλου: «Ο Κώστας Κωστόπουλος ήταν από πάνω μου στο αυτοκίνητο»

Ειδικότερα, ο ρεπόρτερ του Μεγάλου Καναλιού τόνισε πως «ο Κώστας Κωστόπουλος μιλάει ξεκάθαρα για απειλές, για ψεύδη, για χυδαία απόπειρα συκοφάντησης και λέει ότι για λόγους ευθύτυτας και αξιοπρέπειας παραιτείται από τον πολύ σημαντικό ρόλο του και από την πολύ μεγάλη επιτυχία την οποία κάνει φέτος»

«Θα προσφύγει στη δικαιοσύνη καθώς, σύμφωνα με όσα λέει η Έλενα Αθανασοπούλου, πρόκειται για μια μήνυση στην εισαγγελία η οποία πήγε στις αστυνομικές αρχές και θα ξεκινήσει εξέταση» συμπλήρωσε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τη συνομιλία που είχε με τον Κώστα Κωστόπουλο.

«Ο Κώστας Κωστόπουλος λέει ξεκάθαρα πως θα προσφύγει στη δικαιοσύνη για να βρει το δίκιο του» υπογράμμισε ο δημοσιογράφος στο MEGA.