Κώστας Κόκλας: «Υπάρχει ένας μύθος γύρω από τη δουλειά μας που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα»

Κώστας Κόκλας

«Στη δική μου γενιά η τηλεόραση ήταν κάτι αφοριστικό, δεν έπρεπε να ανακατεύεσαι πολύ με αυτό», είπε ο Κώστας Κόκλας.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Κόκλας. Ο ηθοποιός μίλησε για την τηλεόραση, τον γιο του και τη σχέση του με τις πρώην συζύγους του.

«Υπάρχει ένας μύθος γύρω από τη δουλειά μας στο κομμάτι των δυσκολιών, που δεν αντιστοιχεί στην πραγματικότητα. Στη δική μου γενιά η τηλεόραση ήταν κάτι αφοριστικό, δεν έπρεπε να ανακατεύεσαι πολύ με αυτό. Με την τηλεόραση άνοιξε η δουλειά και υπήρξε περισσότερος ανταγωνισμός, αλλά  όλοι προσπαθούμε για αυτή τη δουλειά», είπε αρχικά ο Κώστας Κόκλας.

Ο Κώστας Κόκλας είπε στη συνέχεια: «Δεν είμαι αυστηρός ως μπαμπάς. Ακούει ο ένας τον άλλον, σε πράγματα που δεν ξέρω εγώ με παίρνει από το χέρι και μου δείχνει και το αντίθετο. Σαν γιος ήμουν τρυφερός, ήμουν ερωτευμένος με την μάνα μου και είμαι ακόμα. Νιώθω ότι παίρνω την αγάπη που δίνω πίσω και με το παραπάνω, δεν πέφτει τίποτα κάτω. Αγαπάω πολύ τα κορίτσια, η μητέρα μου ήταν μοδίστρα και το σπίτι ήταν γεμάτο γυναίκες».

Κλείνοντας, ο Κώστας Κόκλας ανέφερε: «Έχω πολύ καλή σχέση με τις πρώην σχέσεις μου και τους γάμους μου. Στον έρωτα κολλάω, τρώω τα κολληματακια μου, αλλά δεν φοβάμαι, αυτές να φυλάγονται. Όταν το νιώθω αφήνομαι, δεν ντρέπομαι, το λέω και ας φάω τα μούτρα μου».