Κώστας Κόκλας: Η συγκίνηση για την έκπληξη των φίλων του μετά την περιπέτεια της υγείας του

Κώστας Κόκλας

Όσα είπε ο ηθοποιός στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Τα πρώτα του γενέθλια μετά την περιπέτεια με την υγεία του γιόρτασε ο Κώστας Κόκλας σε ένα πάρτυ έκπληξη που του ετοίμασαν οι φίλοι του. Ο Κώστας Κόκλας πριν λίγο καιρό υπέστη έμφραγμα κατά τη διάρκεια παράστασης και νοσηλεύτηκε στο νοσοκομείο «Άγιος Παύλος». Χθες, ο δημοφιλής ηθοποιός έκλεισε τα 50 του χρόνια και οι φίλοι του Μάνος Ιωάννου, Χριστίνα Πολίτη, Τόνυ Δημητρίου, Άλκης Κούρκουλος και πολλοί άλλοι του ετοίμασαν ένα πάρτυ έκπληξη. Όσο για την τούρτα, αυτή έγραφε: “Ξενύχτια, ποτά, τσιγάρα μόνο για τους φίλους σου!”, έχοντας πάνω μια καρδιά. Για την έκπληξη αυτή μίλησε ο Κώστας Κόκλας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα»: «Ωραία περάσαμε, είδα τους φίλους μου μετά από καιρό. Τα παιδιά μου έφτιαξαν μια τούρτα, τα είχαν οργανώσει όλα. Νιώθω ότι είμαι τυχερός. έχω πολλούς φίλους και έχω καλούς φίλους που είναι χρόνια κοντά μου και με αγαπάνε πραγματικά. Μου το έχουν αποδείξει. Μετά από αυτά που πέρασα είναι καλή ευκαιρία να αναθεωρήσεις λίγο τον τρόπο ζωής, να προσέχεις πιο πολύ τον εαυτό σου.»

Ο Κώστας Κόκλας αναφέρθηκε ακόμα και στην μεγάλη αγκαλιά στο γιο του όταν έφτασε από τη Θεσσαλονίκη:

«Όταν με αγκάλιασε ο γιος μου ήταν σαν να αγκάλιασα όλη τη γη. Έχει πολύ μεγάλη σημασία να ξαναβλέπεις το παιδί σου μετά από μια μεγάλη περιπέτεια. Η Κατερίνα είναι πάρα πολύ καλή μαμά και είναι και σύντροφος και φίλη πολύ καλή για εμένα. Γνωριζόμαστε πάρα πολλά χρόνια και είναι ένας άνθρωπος που είναι κοντά μου.»

Ο ηθοποιός αυτή την περίοδο ξεκουράζεται και θα περάσει χρόνο με το γιο του, μέχρι να ξεκινήσει την καλοκαιρινή του περιοδεία.