Κώστας Κόκλας: «Η Κάτια Δανδουλάκη έπαιρνε τον φάκελο από τον ΑΝΤ1 και τον μοίραζε στους ηθοποιούς»

Κώστας Κόκλας

"Μην ακούω υπερβολές, στην Ελλάδα είμαστε οπότε τι πολλά χρήματα να βγάλεις" παραδέχεται ο Κώστας Κόκλας.

Ο Κώστας Κόκλας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής Πρωινό μας και τη δημοσιογράφο Κατερίνα Νινιού, το πρωί της Τετάρτης, στον ΣΚΑΪ. Ο δημοφιλής ηθοποιός αναφέρθηκε στις αμοιβές των ηθοποιών, τον έρωτα αλλά και την αδυναμία στην παρούσα φάση να ανταπεξέλθει επαρκώς σε μια σχέση.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Κόκλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «πιστεύω ότι οι ηθοποιοί πρέπει να ανταμείβονται μόνο με χρήματα. Αυστηρά με χρήματα. Μην ακούω όμως υπερβολές, στην Ελλάδα είμαστε οπότε τι πολλά χρήματα να βγάλεις. Δεν υπάρχουν αυτά. Ήταν η Λάμψη, αν έβγαλε δυο δραχμές η Κάτια Δανδουλάκη τα έβαλε στο θέατρο. Εγώ είχα συναδέλφους που δουλεύαμε μαζί, δούλευαν με την Κάτια Δανδουλάκη στο θέατρο και ο φάκελος που πληρώνονταν έγραφε ΑΝΤ1 απ’ έξω. Έπαιρνε τα λεφτά και τα μοίραζε στους ηθοποιούς η γυναίκα».

«Ένας έρωτας ποτέ δεν σε ποιειδοποιεί παρά έρχεται στην απέναντι σκεπή και σου πετάει το βέλος! Δεν είμαι σε ηλικία και σε φάση που να χτυπάω και να λέω «έρωτα, χτύπα με». Έχω κάνει δυο γάμους, πάρα πολλές σχέσεις, παίρνω αγάπη πάρα πολύ από την οικογένεια και τον γιο μου όπως και τους δίνω».

«Μια γυναίκα στη ζωή σου δικαιούται ένα κομμάτι που πρέπει να έχεις την ευκαιρία και την ευχέρια να της το δώσεις. Η δουλειά μου απορροφά αρκετή ενέργεια και δεν θα μπορώ να είμαι εντάξει σε μια σχέση» πρόσθεσε, επίσης, ο Κώστας Κόκλας στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ.