Κώστας Κόκλας: Η δύσκολη ερώτηση του γιου του που τον «αφόπλισε»

Όσα είπε για το διαζύγιο και την σχέση του με τον γιο του.

Ο Κώστας Κόκλας μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και στο The 2night show για το χωρισμό του και για τη σχέση που έχει μετά το διαζύγιο με τον γιο του, ενώ αποκάλυψε και την ερώτηση που του έκανε το παιδί του και τον ξάφνιασε.

«Τη σχέση με το παιδί σου την καθορίζεις εσύ. Το παιδί σου μαθαίνεις να το αγαπάς και να σε αγαπάει. Θέλει χρόνο. Παρόλο τις αντιξοότητες της δουλειάς μου και την πίεση, προσπαθώ να βρω έναν χρόνο να εντάξω αυτό το κομμάτι. Η Κατερίνα έχει πάρα πολύ κατανόηση. Προσπαθήσαμε να κρατήσουμε τον Δημήτρη μακριά από αυτό το κομμάτι και να του δείξουμε, αλλά και να αποδεικνύουμε καθημερινά ότι εμείς είμαστε εκεί για αυτόν και ότι αυτό που συμβαίνει στην μαμά και στον μπαμπά έχει να κάνει ε την μαμά και τον μπαμπά, εμείς είμαστε δίπλα σου και όποτε μας θες είμαστε εδώ. Το έχει πάρει πολύ καλά, το διαχειρίζεται πολύ καλά και μου κάνει εντύπωση γιατί τα παιδιά πολλές φορές λύνουν τα θέματα και είναι και πιο ώριμα πολλές φορές από εμάς σε ορισμένα πράγματα« είπε ο Κώστας Κόκλας ο οποίος έφερε στο μυαλό του την πιο δύσκολη ερώτηση που του έχει κάνει ο γιος του και τον «αφόπλισε»:

«Πρόπερσι το καλοκαίρι, στην ηλικία των 6-7 ο γιος μου, περνούσαμε έξω από το νεκροταφείο και μου λέει «Εδώ είναι ο παπούς και η γιαγιά ε;» του λέω «Ναι». Κάνει παύση. Οδηγούσα εγώ, ήταν πίσω αυτός και μου λέει «Μπαμπά όταν πεθάνεις θέλεις να σε θάψω ή να σε κάψω;» και του λέω «ρε παιδί μου ό,τι θέλεις. Αν θέλεις να με κάψεις να χύσεις τη στάχτη μου στη θάλασσα, αν θέλεις να με θάψεις να ανάβεις ένα καντηλάκι».