Κώστας Κοκκινάκης: «Πήγα σινεμά με μια κοπέλα κι έφερε μαζί της 15 ξαδέλφια και 2 θείες»

Κώστας Κοκκινάκης

«Πριν τρία χρόνια έχασα τον πατέρα μου, ένιωσα ότι δεν του είχα πει όσα ήθελα», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και την Ξανθίππη Βουτσαλά έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο πολίστας και πρώην παίκτης του Survivor απάντησε για το All Star, τη διαφορά ηλικίας με τη σύντροφό του, ενώ αποκάλυψε κι ένα περιστατικό με μια κοπέλα, όταν ήταν στο γυμνάσιο.

«Δεν μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor. Οι επιλογές παικτών είναι για τηλεθέαση και όχι επειδή είναι οι καλύτεροι παίκτες. Δεν μπορείς να θέσεις όρους στο Survivor, εδώ υπογράφεις πως εάν πάθεις κάτι δεν ευθύνεται η παραγωγή», είπε αρχικά ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο Κώστας Κοκκινάκης είπε στη συνέχεια για την απώλεια του πατέρα του: «Πριν τρία χρόνια έχασα τον πατέρα μου, ένιωσα ότι δεν του είχα πει όσα ήθελα».

Αναφορικά με τη σχέση του με την Χριστίνα Κανελλοπούλου και τη διαφορά ηλικίας τους, ο Κώστας Κοκκινάκης απαντά: «Δεν κοιτάω τη διαφορά ηλικίας, η πρώην γυναίκα μου ήταν μεγαλύτερη και η κοπέλα μου είναι μικρότερη».

Κλείνοντας, ο Κώστας Κοκκινάκης είπε: «Θυμάμαι τα είχα φτιάξει με μια κοπέλα την Παρασκευή και πήγαμε σινεμά με 15 ξαδέρφια και 2 θείες. Δευτέρα την χώρισα».