Κώστας Κοκκινάκης: «Έχουμε μια γουρουνίτσα 350 κιλών στο κτήμα, τη φωνάζουμε πανσέτα»

Κώστας Κοκκινάκης

«Την είχαμε πάρει για pet, όχι για να τη φάμε», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τη Λιάνα Ζημάλη έδωσε ο Κώστας Κοκκινάκης. Ο γνωστός πολίστας και πρώην παίκτης του Survivor μίλησε για τη σύντροφό του, την κόρη του, αλλά και τη γουρουνίτσα που έχει ως pet στο κτήμα του.

«Λέω στην κοπέλα μου να μην φέρνει στο σπίτι γλυκά, γιατί τα τρώω εγώ αντί εκείνη που της αρέσουν. Δεν έχουμε σκεφτεί τον γάμο με την Χριστίνα, ούτε να κάνουμε παιδί. Σε λίγο καιρό θα γίνω… πάππους. Δεν με ενοχλούν καθόλου τα σχόλια για την διαφορά ηλικίας που έχω με τη σύντροφό μου.

Στην Χριστίνα θαυμάζω ότι είναι καλός άνθρωπος και νοικοκυρά. Δεν με ενδιαφέρει που δεν μαγειρεύει. Εάν η κόρη μου, μου έφερνε ένα σύντροφο που είχαν διαφορά ηλικίας μπορεί στην αρχή να μην μου άρεσε», είπε αρχικά ο Κώστας Κοκκινάκης.

Για τη Λάουρα Νάργες, ο Κώστας Κοκκινάκης είπε: «Δεν έχω δει ακόμα το παιδί της. Δεν είμαι πολύ καλός νονός. Η Λάουρα είναι πολύ φίλη μου, αλλά δεν έχω δει ακόμη το μωρό της».

Κλείνοντας, ο Κώστας Κοκκινάκης ανέφερε: «Έχουμε μια γουρουνίτσα 350 κιλών στο κτήμα. Την είχαμε πάρει για pet, όχι για να τη φάμε. Τη φωνάζουμε “πανσέτα”».