Κώστας Καζάκος: Η τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη κι η εξομολόγηση για την Τζένη Καρέζη

Κώστας Καζάκος

Όταν ο Κώστας Καζάκος είχε μιλήσει για το θάνατο της Τζένης Καρέζη και τη ζωή μαζί της.

Έφυγε από τη ζωή ο Κώστας Καζάκος σε ηλικία 87 ετών, σκορπώντας θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο. Ο δημοφιλής ηθοποιός το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας κι είχε νοσηλευτεί. Τελευταία τηλεοπτική συνέντευξη είχε παραχωρήσει στο Art Week με την Λένα Αρώνη, όπου είχε μιλήσει για την Τζένη Καρέζη κι όσα έζησαν μαζί:

«Τότε υπήρχε ήδη μια καθαρή επαφή με τον κόσμο, ειλικρινής, ανιδιοτελής κι ούτε είχαμε σκοπό να πλουτίσουμε και να κερδοσκοπήσουμε. Ένα, δύο σπίτια είχαμε, στεγαστήκαμε ωραία και καλά περάσαμε. Ό,τι βγάλαμε, γιατί πολλές φορές οι αγελάδες ήταν παχιές, πάλι τα έφαγε το θέατρο. Το θέατρο δεν σε κάνει πλούσιο.

Όταν αρρώστησε η Τζένη και πέθανε, μου έλεγαν δεν λυπάσαι; Τι να λυπηθώ; Πέρασε μια ζωή, που μακάρι να τη ζούσαν όλες οι Ελληνίδες. Τιμήθηκε, αγαπήθηκε, πέρασε καλά και δοξάστηκε. Τι άλλο να κάνεις; Έκανε το παιδί κι είχε την οικογένειά της. Αυτό που προκαλεί λύπη ήταν ότι θα μπορούσε να έχει 10-15 χρόνια ακόμα, όπου ήταν στην ωριμότητά της να παίξει ρόλους» είχε αναφέρει ο Κώστας Καζάκος.