Κώστας Καζάκος: «Αυτόν θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε»

Κώστας Καζάκος

Έξω από τα δόντια μίλησε ο Κώστας Καζάκος στο MEGA.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Κώστας Καζάκος, το πρωί της Παρασκευής, στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα στο MEGA. Μεταξύ άλλων, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την πλέον προβληματική συνεργασία που είχε με συνάδελφο μέχρι σήμερα εστιάζοντας στον σεβασμό που πρέπει να πρωταγωνιστεί στον θεατρικό χώρο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Καζάκος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «μου έχει τύχει προβληματική συνεργασία με έναν συνάδελφο, μια φορά, ο οποίος δεν… Βρε καλέ μου, βρε χρυσέ μου… Άλλα ντ’ άλλων… Δεν γινόταν όμως να κατέβει το έργο. Το βλέπεις και λες, εντάξει, το σημειώνουμε και αυτόν θα τον βλέπουμε και θα φεύγουμε».

«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός ανάμεσα στους συναδέλφους και ανάμεσα σε σκηνοθέτες και ηθοποιούς, που εκεί να δεις τι γίνεται! Δηλαδή ακόμα και πολλοί συνάδελφοι που γίνονται σκηνοθέτες και από αυτούς δεν το περιμένεις. Λες, «ρε είσαι ηθοποιός, έγινες σκηνοθέτης και φέρεσαι έτσι στους ηθοποιούς; Πόσο ηλίθιος είσαι;». Απλά».

«Δεν μπορείς να έρχεσαι στη δουλειά και να κάνεις κακό σε άλλους ανθρώπους. Όχι, φιλαράκι δεν γίνεται όσο ταλέντο και να έχεις. Τράβα, δρόμο» συμπλήρωσε ο Κώστας Καζάκος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Δανάης Μπάρκα στο MEGA.