Κώστας Καραφώτης: Συγκινητική σύμπραξη με τον 17χρονο Βαλάντη στο νέο του τραγούδι

Κώστας Καραφώτης

"Σ' αναζητώ", όταν ο Κώστας Καραφώτης συνάντησε τον Βαλάντη Σταμούλη...

Ο Κώστας Καραφώτης παρουσιάζει το νέο music video για το τραγούδι του «Σ’ Αναζητώ», το οποίο και είναι διαθέσιμο από σήμερα στο YouTube. Πρόκειται για μία αισθαντική μπαλάντα που μιλάει για τη δύναμη και τον πόνο του έρωτα. Ένα τραγούδι επανεκτέλεση σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Βασίλη Γιαννόπουλου, που γνώρισε επιτυχία το 2008 με την κυκλοφορία του τέταρτου προσωπικού δίσκου του Κώστα Καραφώτη με τίτλο «Ήρθες Εσύ».

Ο Κώστας Καραφώτης φέρνει νέο δυναμισμό και ωριμότητα στην διαχρονική μπαλάντα, η οποία έγινε πρόσφατα viral από τον δεκαεπτάχρονο Βαλάντη Σταμούλη στα κοινωνικά δίκτυα. Πρόκειται για έναν ταλαντούχο νέο που αντιμετωπίζει προβλήματα όρασης, και έχει ήδη αποκτήσει το δικό του κοινό με τα μοναδικά μουσικά covers του. Ο Βαλάντης συμμετέχει επίσης στα φωνητικά του τραγουδιού, σε μία νέα έκδοση ηχογραφημένη ειδικά για το music video.

Σκηνοθετημένο από τον Άλεξ Κωνσταντινίδη, στο music video μεταφέρεται η πραγματική ιστορία πίσω από τη συνεργασία, με τον Κώστα Καραφώτη να υποδέχεται τον Βαλάντη στα γραφεία της Heaven Music προτού αναχωρήσουν για το στούντιο ηχογράφησης. Το video κλείνει με τους δύο backstage, να τραγουδάνε μαζί γεμίζοντας μας συναισθήματα!

Το «Σ’ Αναζητώ» κυκλοφορεί από σήμερα στο YouTube.