Κώστας Καραφώτης: «Η δημοφιλία μετά το Fame Story ήταν κάτι πολύ απότομο, υπήρχαν στιγμές που…»

Κώστας Καραφώτης

«Θα δήλωνα ξανά συμμετοχή στο Fame Story. Ήταν μια τεράστια ευκαιρία να με μάθει ο κόσμος».

Στην εκπομπή “Ελένη” και την Κάλλια Καρτσάκη έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Καραφώτης. Ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στα Τρίκαλα, τη συμμετοχή του στο Fame Story, αλλά και γιατί δεν έχει φτάσει ακόμα κοντά στο γάμο.

«Το όνειρό μου ήταν να γίνω πιλότος μαχητικών αεροσκαφών, αλλά δεν το ήθελε η μητέρα μου. Είχα πολύ όμορφα παιδικά χρόνια στα Τρίκαλα. Αισθάνομαι τυχερός που πρόλαβα τις αλάνες, τη μπάλα, τις παρέες. Έχω πολύ ωραίες αναμνήσεις από εκεί.

Θα δήλωνα ξανά συμμετοχή στο Fame Story. Ήταν μια τεράστια ευκαιρία να με μάθει ο κόσμος. Η δημοφιλία μετά το Fame Story ήταν κάτι πολύ απότομο για μένα. Υπήρχαν στιγμές που δεν μπορούσα να διαχειριστώ όσα έλεγαν για εμένα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

Με τους πρώην συμπαίκτες μου δεν έχουμε κρατήσει επαφές. Με την Καλομοίρα είχαμε πάντα μια ιδιαίτερη σχέση. Βρεθήκαμε πρόσφατα στη Νέα Υόρκη και τα είπαμε.

Δεν νομίζω ότι θα διαχειριζόμουν αλλιώς τη δημοσιότητα στα προσωπικά μου. Ότι λάθος έχει γίνει, έχει γίνει για καλό. Δεν έχω φτάσει κοντά στο γάμο ποτέ. Ο γάμος είναι στο ένα άκρο, η εργένικη ζωή στο άλλο. Μπορείς να ζεις με έναν άνθρωπο αρκετό καιρό, να τα βρίσκετε και να μη παντρευτείτε. Δεν έχω φτάσει ούτε σε αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο Κώστας Καραφώτης.