Κώστας Καραφώτης: «Γι’ αυτό δεν πήγα στο Survivor»

Κώστας Καραφώτης

Γιατί ο Κώστας Καραφώτης δεν κράτησε επαφές με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες του Fame Story.

Ο Κώστας Καραφώτης μίλησε για όλα στην εκπομπή Status με τον Κωνσταντίνο Καμέα, η οποία μεταδίδεται από το κανάλι Astra κάθε Κυριακή στις 15:00. Ο τραγουδιστής απάντησε γιατί δεν μπήκε στο Survivor και γιατί χάθηκε με τους συμπαίκτες του από το Fame Story.

«Είχα πρόταση και από το Survivor. Ήταν τόσο καλό το boost της δημοφιλίας των ανθρώπων που πήγαν, που αυτό ήταν το «τυρί» για μένα πιο πολύ. Γιατί το ήθελα, μου άρεσε αυτό. Θα μπορούσα να πάρω μια μεγαλύτερη αναγνωρισημότητα ας πούμε. Αλλά σε μια δεύτερη σκέψη, το reality κομμάτι είναι πάντα αυτό που με αγχώνει», διευκρίνισε ο Κώστας Καραφώτης.

Θα συμμετείχε ως κριτής σε ενδεχόμενη επιστροφή του Fame Story; «Θα ήταν μια πολύ ευχάριστη επιστροφή, νομίζω ότι θα μου ταίριαζε πάρα πολύ. Θα μπορούσα να πω την αλήθεια μου εκεί, στα παιδιά και όσο μπορώ να τους βοηθήσω για να συνεχίσουν», είπε ο Κώστας Καραφώτης και εξήγησε γιατί δεν έχει κρατήσει επαφές με τα υπόλοιπα παιδιά του talent show:

«Δυστυχώς δεν έχω κρατήσει με κανέναν, εκτός από την Καλομοίρα. Χαθήκαμε πολύ σύντομα. Όλοι διοχετευτήκαμε αμέσως σε μαγαζιά, πενταήμερο».