Κώστας Καραφώτης: «Έτρεμα τόσο πολύ στα παρασκήνια, ήμουν σε κατάσταση λιποθυμίας»

Κώστας Καραφώτης

Όταν ο Κώστας Καραφώτης θυμήθηκε τη συνάντηση με τον Πασχάλη Τέρζη.

Με αφορμή την κυκλοφορία του νέου του τραγουδιού, ο Κώστας Καραφώτης παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα το Σάββατο στον ΑΝΤ1. Μάλιστα, ο δημοφιλής τραγουδιστής μίλησε τόσο για την προσωπική του ζωή και τη δημοσιότητα που πήρε το ειδύλλιο με την Μάρω Λύτρα στο μακρινό παρελθόν όσο και τη συνύπαρξη με τον Πασχάλη Τερζή στο Fame Story.

Ειδικότερα, ο Κώστας Καραφώτης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ασχολούνται τα μέσα με την προσωπική μου ζωή δεν με ενοχλεί αλλά δεν είναι και κάτι που μου αρέσει να το βλέπω συνεχώς στην τηλεόραση. Από την άλλη δεν μπορώ να κάνω και κάτι άλλο. Και την βόλτα μου θα βγω και καφέ θα πιω έξω και θα φάω με τη σύντροφο μου και θα βγω εκεί που μένω. Δεν κρύβομαι».

«Υπάρχουν όλα γραμμένα στην κάμερα, παιδιά (σ.σ. για το ειδύλλιο με την Μάρω Λύτρα). Δεν υπήρχε κάτι ψεύτικο. Ήταν η πρώτη φορά που αντιμετωπίζαμε το θέμα του ριάλιτι στην τηλεόραση και δεν ήμασταν υποψιασμένοι».

«Θυμάμαι σαν τώρα ότι έτρεμα τόσο πολύ στα παρασκήνια πριν βγω στη σκηνή. Δηλαδή ήμουν σε κατάσταση λιποθυμίας που θα τραγουδούσα με τον Πασχάλη Τερζή και είχε πει το θεϊκό που δεν θα ξεχάσω ποτέ, επειδή με είχε δει χάλια, «είσαι καλά; Βάλτε του λίγο νερό του παιδιού και βάλτε του και πολλά παγάκια να κλείσει η φωνή του να φανώ εγώ λίγο πιο καλός». Το είπε για να σπάσει τον πάγο και ήταν φοβερός» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Κώστας Καραφώτης στην ψυχαγωγική εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στον ΑΝΤ1.