Κώστας Φραγκολιάς: Σε αυτήν την επιτυχημένη σειρά του Alpha θα παίξει τη νέα σεζόν

Κώστας Φραγκολιάς

"Όταν είσαι σε μία δουλειά από το 2014 κι έχεις την άνεση, το θράσος, το θάρρος να ζητήσεις και κάτι παραπάνω γιατί αυτή είναι ουσιαστικά η εξέλιξή σου" ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Κώστας Φραγκολιάς βγήκε σε τηλεφωνική σύνδεση στον αέρα του Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη και μίλησε για την ανανέωση της συνεργασίας του με το Happy Day και την επιτυχημένη σειρά του Alpha στην οποία θα συμμετέχει.

«Γιατί έχει γίνει αυτός ο ντόρος αν θα ανανεώσω ή όχι; Μου κάνει πολύ περίεργο και παράξενο. Όταν είσαι σε μία δουλειά από το 2014 κι έχεις την άνεση, το θράσος, το θάρρος να ζητήσεις και κάτι παραπάνω γιατί αυτή είναι ουσιαστικά η εξέλιξή σου. Κάνουμε μία δουλειά που πρέπει συνέχεια να προχωράμε μπροστά και να εξελισσόμαστε, οπότε πρέπει να πηγαίνουμε λίγο πιο πάνω. Είναι αποτέλεσμα πολλών πραγμάτων και συγκυριακό και της ομάδας που δουλεύει πάρα πολύ. Η Σταματίνα για εμένα αυτήν την στιγμή είναι η καλύτερη Ελληνίδα παρουσιάστρια» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Δεν είναι καμία μεγάλη έκπληξη. Θα συνεχίσω να κάνω κάτι που έκανα και να έχω συμμετοχή σε ένα από τα σίριαλ του σταθμού, στην Μουρμούρα» πρόσθεσε ο Κώστας Φραγκολιάς.