Κώστας Φραγκολιάς κατά Παύλου Χαϊκάλη: «Δεν είναι τίμιο, θα έπρεπε να το είχε σεβαστεί»

Κώστας Φραγκολιάς

Δείτε όσα είπε ο Κώστας Φραγκολιάς για τον Παύλο Χαϊκάλη.

Την απάντηση που έδωσε ο Παύλος Χαϊκάλης, σχετικά με την καταγγελία που έκανε η Ηλιάνα Αραβή, σχολίασαν στο Happy Day. Ο Κώστας Φραγκολιάς από τη μία παραδέχτηκε το θάρρος του γνωστού ηθοποιού να βγει δημόσια και να ζητήσει συγγνώμη, ωστόσο, τόνισε πως θα έπρεπε να σεβαστεί τη σχέση καθηγητή – μαθήτριας.

Παύλος Χαϊκάλης: «Ζητώ συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της, ήμουν ερωτευμένος»

«Δεν μου αρέσει καθόλου αυτή η σχέση καθηγητή-μαθήτρια, αυτό θα έπρεπε να το είχε σεβαστεί ο κύριος Χαϊκάλης. Αναγνωρίζω ότι θέλει πολύ μεγάλος θάρρος που βγαίνει στην τηλεόραση και ζητάει συγγνώμη, του το αναγνωρίζω. Θέλει πολύ μεγάλος θάρρος για να το κάνεις. Και επίσης δεν μου αρέσει αυτό το… αρσενικό παλαιάς κοπής, δεν μπορώ να το καταλάβω. Αν εγώ είμαι ο αδερφός της και είμαι κι εγώ παλαιάς κοπής και πάω και τον βρω και το ένα φέρει το άλλο, τι γίνεται μετά;», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Κώστας Φραγκολιάς πρόσθεσε στη συνέχεια: «Όχι ότι θέλω τώρα να προσβάλλω τον κύριο Χαϊκάλη, εγώ αν ήμουν καθηγητής δεν θα πίστευα ότι μια μαθήτρια θα με ερωτευόταν… Δεν είναι τίμιο, δεν είναι σεβαστό».