Κώστας Φραγκολιάς για Νίκη Λυμπεράκη: «Εκείνη δεν σεβάστηκε τον Νίκο Καρβέλα, τον διέκοπτε συνέχεια»

Κώστας Φραγκολιάς

"Έτσι είναι ο Νίκος. Ό,τι τον θρέψεις αυτό θα σου βγάλει. Αν σου πηγαίνει κόντρα και τον διακόπτεις, αυτό θα σου γυρίσει πίσω".

Στην κάμερα του «Γεια Σου» μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς. Το γνωστό μοντέλο και ηθοποιό συνάντησε ο ρεπόρτερ Ισίδωρος Φίκαρης, όπου μεταξύ άλλων τον ρώτησε για το τηλεοπτικό του μέλλον, την υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπανώτα στις Ευρωεκλογές, ενώ εκφράζει και την άποψή του για την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη.

«Κάναμε παρέα με τον Νίκο Καρβέλα πριν 20-22 χρόνια. Έτσι είναι ο Νίκος. Ό,τι τον θρέψεις αυτό θα σου βγάλει. Αν του πηγαίνεις κόντρα και τον διακόπτεις, αυτό θα σου γυρίσει πίσω», δηλώνει ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Κάποιος άλλος θα μπορούσε να πει ότι και η κυρία Λυμπεράκη δεν τον σεβάστηκε. Πήγαινε να εκφράσει μία άποψη και τον διέκοπτε συνέχεια. Αυτή είναι η άποψή μου, άσε με να εκτεθώ εγώ», σχολιάζει χαρακτηριστικά.

«Ο Δημήτρης Παπανώτας μου είπε για την υποψηφιότητά του πριν από 2 εβδομάδες. Πιστεύω πως του ταιριάζει. Θα γίνει κάποιο meeting, πιστεύω, για την αντικατάστασή του», τονίζει ο Κώστας Φραγκολιάς, επισημαίνοντας πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ήταν μία ενδιαφέρουσα πρόταση.

«Ήταν μία ανθρώπινη κουβέντα ανάμεσα στη Σταματίνα και στην Κατερίνα. Αισθάνθηκε μία ασφάλεια να μιλήσει στο Happy Day η Κατερίνα. Είναι δύο κορίτσια που μοιράζονται από κοινού ένα πλατό και έκαναν μία ωραία συζήτηση», απαντά ο συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την τηλεοπτική της συνάντηση με την Κατερίνα Καινούργιου.

«Έχω συμβόλαιο. Δεν έχουμε μιλήσει για περαιτέρω, μακάρι. Δεν ξέρω αν θα κάνει βραδινό η Σταματίνα, δεν μου έχει εκφράσει κάτι τέτοιο», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Κώστας Φραγκολιάς.