Κώστας Φραγκολιάς: «Έτσι γνωρίστηκαν ο Γιάννης Αϊβάζης και η Μαρία Κορινθίου»

Φραγκολιάς Αϊβάζης

"Αυτό με τα χιόνια δεν το θυμάμαι αλλά θυμάμαι ότι η Μαρία τότε δεν είχε σχέση", αποκαλύπτει ο Κώστας Φραγκολιάς.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Μαμά-δες» της ΕΡΤ θα βρίσκεται αυτό το Σάββατο ο Γιάννης Αϊβάζης. Ο γνωστός ηθοποιός μιλά στη Τζένη Θεωνά και μεταξύ άλλων αναφέρεται στη γνωριμία του με τη Μαρία Κορινθίου και το ενδεχόμενο να τους δούμε να παρουσιάζουν από κοινού μία εκπομπή στην τηλεόραση.

«Μας πρότειναν με τη Μαρία να κάνουμε μαζί εκπομπή. Αν είναι όπως το θέλουμε, μας πρεσβεύει και μας ικανοποιεί – όχι να είναι απλά για να είναι – προφανώς και θα το σκεφτούμε και μπορεί να το κάνουμε», δηλώνει ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Με τη Μαρία γνωριστήκαμε στην Κύπρο. Εγώ έκανα το «Μπαμπά, μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή» του Αλέξανδρου Ρήγα. Κάναμε τις παραστάσεις και ανάμεσα στην πρώτη και τη δεύτερη παράσταση υπήρχε ένα κενό 1-1μιση ώρα. Με είχαν προσκαλέσει να δώσω ένα βραβείο στον Τόνυ Δημητρίου», περιγράφει στη συνέχεια για τη γνωριμία τους.

«Καθόταν η Μαρία σε ένα τραπέζι με τον Ιωσήφ Μαρινάκη. Χαιρετιόμαστε, αγκαλιαζόμαστε με τον Ιωσήφ και γυρίζει η Μαρία και μου λέει: γεια σου Γιάννη, είμαι η Μαρία, τι κάνεις; Αυτό ήταν.

Ήταν κάτι ωραίο, μαγικό. Είχαμε και οι δύο σχέση τότε, οπότε γυρίζοντας στην Αθήνα υπήρξε αυτή η έλξη αλλά δεν έγινε τίποτα απολύτως, απλώς βγαίναμε. Μέχρι που κάποια στιγμή αποκλειστήκαμε στο σπίτι από τα χιόνια σε ένα φαγητό που είχαμε κάνει. Είχαμε φροντίσει όμως να ξεδιαλύνουμε τις καταστάσεις στα προσωπικά μας», αποκαλύπτει ο Γιάννης Αϊβάζης.

«Θα σας πω λεπτομέρειες. Τότε με τη Μαρία κάναμε το «Λούφα και Απαλλαγή». Ήταν μόνη της, γιατί τα λέγαμε, είχαμε και τρεις μήνες γύρισμα. Ισχύει ότι πήγε στην Κύπρο, γνώρισε τον Γιάννη και γύρισε ενθουσιασμένη.

Αυτό με τα χιόνια δεν το θυμάμαι αλλά ισχύει ότι πολλές φορές στη «Λούφα» δεν κάναμε γύρισμα λόγω της χιονόπτωσης. Αλλά εγώ θυμάμαι ότι η Μαρία δεν είχε σχέση», τόνισε μετά την προβολή του αποσπάσματος ο Κώστας Φραγκολιάς.