Κώστας Φραγκολιάς: «Δεν συμφωνώ με όλα τα λεγόμενα του Δημήτρη Παπανώτα»

Κώστας Φραγκολιάς

«Είναι υπόλογος για οτιδήποτε λέει. Οτιδήποτε λέει το δικαιολογεί, το τεκμηριώνει», λέει ο Κώστας Φραγκολιάς για τον Δημήτρη Παπανώτα.

Δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast@star» και τον Πάνο Παπαδόπουλο έκανε ο Κώστας Φραγκολιάς, ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, και για τον Δημήτρη Παπανώτα.

«Συνεχίζω στο Happy Day! Θα συζητούσα για την παρουσίαση του Deal, αλλά δεν πετάω και τη σκούφια μου. Είναι ένα ωραίο τηλεπαιχνίδι, απλά το θέλω λίγο πιο διαδραστικό. Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον Χρήστο Φερεντίνο. Ο καθένας έχει μια διαφορετική προσωπικότητα και ο καθένας το παρουσιάζει ανάλογα. Θα μου άρεσε πολύ να παρουσιάσω το 5χ5. Και για το Μεγάλο Παζάρι δεν θα πέταγα τη σκούφια μου, αλλά θα το συζητούσα», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Κώστας Φραγκολιάς είπε στη συνέχεια: «Δεν συμφωνώ με όλα τα λεγόμενα του Δημήτρη Παπανώτα, είναι υπόλογος για οτιδήποτε λέει. Οτιδήποτε λέει το δικαιολογεί, το τεκμηριώνει. Η άποψη του Δημήτρη είναι αυτή, την τεκμηριώνει; Την αναλύει; Φαντάζομαι ότι ο Δημήτρης στο μυαλό του το έχει κάπως διαφορετικά, φαντάζομαι ότι η Νόνη θα είναι από τους ανθρώπους που δεν θα ήθελε στην Ευρωβουλή».