Κώστας Φραγκολιάς: «Αν δεν τα βρούμε για του χρόνου με το κανάλι, θα το πρότεινα αλλού»

Κώστας Φραγκολιάς

"Παλιότερα πριν από δύο χρόνια είχα προτείνει κάτι, συζητήσαμε και δεν ευδοκίμησε" είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Ο Κώστας Φραγκολιάς μίλησε στο Open Weekend και στην Βίκυ Δέτσικα για το τηλεοπτικό του μέλλον και την πρόταση που είχε κάνει στον σταθμό που εργάζεται.

«Το συμβόλαιο λήγει, αλλά έχει πέσει το τηλεφώνημα για να καθορίσουμε ένα ραντεβού και να μιλήσουμε για του χρόνου. Είμαι ανοιχτός σε προτάσεις με το κανάλι για να κάνω και κάτι άλλο. Καλές προϋποθέσεις υπάρχουν, οπότε φαντάζομαι ότι όλα θα είναι καλά. Εννοείται ότι θέλεις να κάνεις και κάτι δικό σου, ειδικά αν το πιστεύεις και σου ταιριάζει, αλλά δεν εξαρτάται 100% από εμάς» είπε ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Παλιότερα πριν από δύο χρόνια είχα προτείνει κάτι, συζητήσαμε και δεν ευδοκίμησε. Σίγουρα θα το προτείνω στο κανάλι. Αν δεν ευδοκιμήσει, δεν πετύχουμε κάτι, δεν τα βρούμε για του χρόνου κι υπάρξει συζήτηση κάπου αλλού, θα το πρότεινα . Μια χαρά είμαστε στο Happy Day, είναι φίλοι μου και σχεδόν οικογένειά μου. Δεν νιώθω ότι είναι δεδομένη η θέση μου εκεί. Κάθε μέρα πρέπει να δίνουμε εξετάσεις για την καθημερινότητα» ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.