Κώστας Φραγκολιάς: «Άλλη μια χρονιά στο Happy Day και ό,τι γίνει»

Κώστας Φραγκολιάς

"Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει μία πιο κλειστή αλλά ορθή άποψη", σχολιάζει ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός.

Ο Κώστας Φραγκολιάς μιλά στην κάμερα του «I Love Σου Κου» και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Ρούτα. Το γνωστό μοντέλο και παρουσιαστής αναφέρεται στη συνεργασία του με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή για 10η χρονιά στο Happy Day, το ενδεχόμενο να τον δούμε να αναλαμβάνει το τιμόνι μίας δικής του εκπομπής, ενώ σχολιάζει και τις απόψεις του Δημήτρη Παπανώτα για τους παρουσιαστές στην τηλεόραση.

«Άλλη μια χρονιά στο Happy Day κι ό,τι γίνει. Είναι σαν να πηγαίνεις διακοπές δύο μήνες και να ξαναγυρνάς στην οικογένειά σου, στους ίδιους ρόλους. Σε δύο ώρες με εμπορικά, Βερύκιο και συνεντεύξεις δεν υπάρχει χώρος για κάτι καινούργιο», είπε αρχικά ο Κώστας Φραγκολιάς.

«Φέτος συζητήσαμε κάτι με το κανάλι, είχαμε δύο-τρεις ιδέες και το συζητάμε για του χρόνου. Θέλουν να δουν και έναν πιλότο για κάτι που σκέφτηκα μαζί με έναν άλλο συμπαρουσιαστή αλλά δεν νομίζω να το δούμε φέτος», απαντά ο ίδιος για το ενδεχόμενο μίας δικής του εκπομπής.

Όσον αφορά τις απόψεις του συνεργάτη του για τους παρουσιαστές στην ελληνική τηλεόραση, ο Κώστας Φραγκολιάς τονίζει:

«Ο Δημήτρης Παπανώτας έχει μία πιο κλειστή αλλά ορθή άποψη ότι παρουσιαστές σε κάποιες εκπομπές πρέπει να γίνονται αμιγώς άνθρωποι που να μην είναι ηθοποιοί, τραγουδιστές ή παίκτες reality. Θα πρέπει να είναι άνθρωποι που να έχουν ασχοληθεί, δουλέψει ή σπουδάσει ΜΜΕ».