Κώστας Φιλίππογλου: «Ο Αιμίλιος Χειλάκης είναι πολύ μπαλαφάρας»

Κώστας Φιλίππογλου

"Οι Άγριες Μέλισσες ήταν η πρώτη τηλεοπτική μου εμφάνιση" παραδέχεται ο Κώστας Φιλίππογλου.

Καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου βρέθηκε ο Κώστας Φιλίππογλου το βράδυ της Πέμπτης στο πλατό της εκπομπής The 2night Show στον ANT1. Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην συμμετοχή στο σίριαλ «Άγριες Μέλισσες» την περασμένη σεζόν αποκαλύπτοντας τα αυτοσχέδια κείμενα που ενσωμάτωσε στα γυρίσματα.

Ειδικότερα, ο Κώστας Φιλίππογλου εξομολογήθηκε με χιούμορ πως «έχεις δει τα Φιλαράκια που λέει ο Τζόι, «εγώ τα γράφω τα σενάρια γιατί αυτοί δεν γράφουν καλά σενάρια» και μετά από δύο επεισόδια τον ρίχνει ο σεναριογράφος στο ασανσέρ κάτω στο φρεάτιο; Μην την πατήσουμε έτσι τώρα και με σκοτώσουν! Έχει γίνει όμως, ναι, στις Άγριες Μέλισσες. Έχουν δείξει πολλά επεισόδια που ο Αιμίλιος Χειλάκης έσκυβε για να μην τον πιάσουν τα γέλια».

«Έχουμε κάνει διάφορα με τον Αιμίλιο Χειλάκη στα γυρίσματα για τις Άγριες Μέλισσες. Αλλά να σου πω κάτι, αυτός το ξεκίναγε! Γιατί έλεγε συνέχεια, «μήπως εδώ να το κάνουμε έτσι» και το ξεκίναγε. Είναι πολύ μπαλαφάρας. Ήταν μια πολύ ωραία στιγμή και βρήκαμε εκεί τα παιδιά που ήταν όλοι υπέροχοι γιατί εγώ, ο Χειλάκης, ο Κουρής και η Καλλιμάνη μπήκαμε στην τρίτη σεζόν».

«Σήμερα στεναχωριέμαι πολύ που δεν τον έχω αυτόν τον νομάρχη! Αυτή ήταν και η πρώτη μου τηλεοπτική εμφάνιση στις Άγριες Μέλισσες » πρόσθεσε, επίσης, ο Κώστας Φιλίππογλου στη βραδινή εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1.