Κώστας Φαλελάκης: «Μετά το θάνατο του Μηνά Χατζησάββα σκέφτηκα την αυτοκτονία»

Κώστας Φαλελάκης

"Έφτασα σε σημείο να το οργανώσω στο μυαλό μου το πως θα γίνει και που θα γίνει" δήλωσε ο Κώστας Φαλελάκης.

Ο Κώστας Φαλελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην Super Κατερίνα και μίλησε για το πόσο δύσκολα πέρασε με την απώλεια του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα και τις δύσκολες συνεργασίες που έχει ζήσει στο θέατρο.

«Αυτή η διετία ήταν το δεύτερο διαλυτικό σημείο της ζωής μου. Το πρώτο ήταν ο θάνατος του Μηνά. Απομονώθηκα λίγο μετά από αυτήν την απώλεια, δεν έβγαινα, δεν μου ήταν ευχάριστο. Είχα σκεφτεί αρκετά την αυτοκτονία. Με αγκάλιασε τόσο πολύς κόσμος και μου έδωσε μια δύναμη αυτό, που επιστρέφοντας στο σπίτι, ντράπηκα που είχα σκεφτεί έτσι. Έφτασα σε σημείο να το οργανώσω στο μυαλό μου το πως θα γίνει και που θα γίνει» ανέφερε ο Κώστας Φαλελάκης.

«Δεδομένου ότι κατάγομαι από μια θεατρική γενιά, όπου η αλαζονεία κι η αγένεια, ήταν προϋποθέσεις δημιουργίας. Μπορώ να πω ότι το MeToo βοήθησε πολύ, μπορεί και μιλά κανείς. Δεν τολμούσε κανείς να μιλήσει κι υπομέναμε αυτήν τη συμπεριφορά. Μας άρεσε γιατί δεν ξέραμε ότι υπάρχει ελευθερία. Όταν βγήκα στο θέατρο, τέτοιες συμπεριφορές συνάντησα και θεώρησα ότι είναι το κανονικό» δήλωσε ο Κώστας Φαλελάκης.