Κώστας Φαλελάκης: «Αγαπώ και αγαπιέμαι από τη σχέση που είμαι τώρα, είμαστε μαζί 2,5 χρόνια»

Κώστας Φαλελάκης

"Είμαι σε μια ηλικία και σε μια φάση ζωής, που χαίρομαι περισσότερο την αγάπη" δήλωσε ο Κώστας Φαλελάκης.

Ο Κώστας Φαλελάκης παραχώρησε συνέντευξη στην Super Κατερίνα και στον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε για τη νέα σελίδα που άνοιξε στη ζωή του μετά την απώλεια του συντρόφου του, Μηνά Χατζησάββα.

«Αυτό που λέμε προσωπικό πένθος, κράτησε 5 χρόνια. Δυσκολεύτηκα και οικονομικά πολύ μετά τον θάνατο του Μηνά Χατζησάββα γιατί είχα κάποιους φόρους από τη νομοθεσία που δεν το προέβλεπε. Πλήρωσα φόρο 30.000 για το σπίτι που αποκτήσαμε με τον Μηνά, γιατί ναι μεν είχαμε κάποιες διαθήκες ο ένας προς τον άλλον που όμως δεν έχουν ασφάλεια γιατί μπορεί τις προσβάλλει ένα συγγενικό πρόσωπο πρώτου βαθμού.

Στη δική μας περίπτωση δεν υπήρχε τέτοιο θέμα γιατί έχουμε πολύ καλές σχέσεις, τα αδέρφια και τα ανίψια του Μηνά για μένα είναι οικογένειά μου πια… Το βράδυ που ψηφίστηκε το σύμφωνο συμβίωσης ήμουν μέσα στη Βουλή. Όταν άκουσα από πολιτικούς που είναι γνωστό και στους συναδέλφους τους, ότι είναι ομοφυλόφιλοι, να το καταψηφίζουν, αηδίασα» ανέφερε αρχικά ο Κώστας Φαλελάκης.

Όσον αφορά τη νέα του σχέση, ο Κώστας Φαλελάκης είπε: «Είμαι σε μια ηλικία και σε μια φάση ζωής, που χαίρομαι περισσότερο την αγάπη. Επειδή και αγαπάω και αγαπιέμαι από τη σχέση που είμαι τώρα, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Είμαστε μαζί 2,5 χρόνια».