Κώστας Δόξας: «Έχω πρόβλημα με το political correct, δεν μας ταιριάζει σαν λαός»

Κώστας Δόξας

"Θα έπρεπε και ο Αριστοφάνης να καταργηθεί, που είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά" εξηγεί, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Δόξας.

Ο Κώστας Δόξας παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το Σάββατο στο MEGA. Με αφορμή την έναρξη των εμφανίσεων σε νυχτερινό μαγαζί, ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε τόσο για την στήριξη που έλαβε πρόσφατα από τον αδελφό του όσο και την πολιτική ορθότητα για χάρη της οποίας και η Άλκηστις Πρωτοψάλτη αφαίρεση τη λέξη «χοντρή» από τραγούδι της.

Ειδικότερα, ο Κώστας Δόξας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δηλαδή αυτολογοκρίθηκε (σ.σ. η Άλκηστις Πρωτοψάλτη); Αυτολογοκρισία, ε; Ωραία. Τι να πω, δεν ξέρω. Εγώ έχω ένα πρόβλημα γενικότερα με το political correct. Πιστεύω ότι σαν λαός δεν μας ταιριάζει απόλυτα. Δηλαδή θα έπρεπε, για παράδειγμα και θα το αφήσω εκεί, να μην υπάρχει ο Αριστοφάνης. Θα έπρεπε ο Αριστοφάνης να καταργηθεί, που είναι η πολιτιστική μας κληρονομιά και αυτό είμαστε».

«Εγώ, επειδή το λέω το συγκεκριμένο τραγούδι στα προγράμματα μου, θα το λέω όπως το έγραψε ο Σταμάτης Κραουνάκης. Είναι ένα πάρα πολύ ωραίο τραγούδι».

«Δόξα των Θεώ, ναι μεν επηρεάστηκα σίγουρα (σ.σ. από τις δυσκολίες), τον δρόμο μου όμως τον βρήκα. Δούλεψα πολύ και με τον αδελφό μου, τον Άκη που με στήριξε και συναισθηματικά και επαγγελματικά» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κώστας Δόξας στο Μεγάλο Κανάλι.