Κώστας Δίγκας: «Ο ρόλος μου στη Λάμψη μού έκανε ζημιά»

Κώστας Δίγκας

«Ήθελα να φύγω νωρίτερα από τη Λάμψη, αλλά υπήρχαν συμβόλαια κι έτσι έφυγα στα τέσσερα χρόνια», είπε ο Κώστας Δίγκας.

Στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και τον Αλέξανδρο Κωνσταντάκη έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Δίγκας. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εποχή που έπαιζε στη Λάμψη.

«Από πλευράς αναγνωρισιμότητας ο ρόλος μου στη Λάμψη ήταν κομβικός, αλλά καλλιτεχνικά δεν με βοήθησε, μάλλον ζημιά μου έκανε. Μετά τη Λάμψη κανείς δεν μου πρότεινε δουλειά. Μετά τη Λάμψη στιγματιστήκαμε, δεν βρίσκαμε δουλειά. Είχα ταυτοποιηθεί ως Ρένος, ήταν μια δύσκολη περίοδος. Ήθελα να φύγω νωρίτερα από τη Λάμψη, αλλά υπήρχαν συμβόλαια κι έτσι έφυγα στα τέσσερα χρόνια», είπε αρχικά ο Κώστας Δίγκας.

Ο Κώστας Δίγκας είπε στη συνέχεια: «Δεν έχω καμία επαφή με τον Χρήστο Πολίτη, έχω να τον δω από τότε που σταματήσαμε τη Λάμψη. Κάποιες φορές είχα ακραίες εκφράσεις θαυμασμού. Αυτός πανικός που έγινε με τη Λάμψη δεν είχε προηγούμενο. Αντιμετώπισα στις συνεργασίες μου δύσκολα περιστατικά, αλλά δεν ήμουν και από τα καλά παιδάκια, ήμουν σκληρό παιδί».

«Μέσα στο χώρο μας ήταν γνωστό ότι υπήρχε σεξουαλική παρενόχληση. Ο βιασμός, βέβαια, είναι άλλο πράγμα. Η κόρη μου είναι ηθοποιός. Είμαι υπέρ του να κάνει ότι θέλει. Όταν είπα στους γονείς μου ότι θα γίνω ηθοποιός, μου είπαν “τρελάθηκες; Δεν θα έχεις να φας”. Με την κόρη μου είμαστε πιο πολύ φίλοι και είμαστε αγαπημένοι», πρόσθεσε επίσης ο Κώστας Δίγκας.