Κώστας Χατζής: «Σκυλοπείναγα, κοιμήθηκα στα πεζοδρόμια και στα παγκάκια»

Κώστας Χατζής

"Έτρωγα μετά από τρεις και τέσσερις και έξι ημέρες" εξομολογήθηκε ο Κώστας Χατζής

Μαζί με την κόρη του, Δανιέλα παραχώρησε συνέντευξη ο Κώστας Χατζής στην κάμερα της εκπομπής «Ελένη» και την δημοσιογράφο Κωνσταντίνα Δημοπούλου το μεσημέρι της Τετάρτης. Μέσα σε όλα, ο δημοφιλής τραγουδοποιός αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια που βίωσε την φτώχεια και την πείνα καθώς και στα καλλιτεχνικά του επιτεύγματα.

Ειδικότερα, ο Κώστας Χατζής εξομολογήθηκε πως «οι δύσκολες εποχές, που έζησα, φέρνουν εικόνες οι οποίες είναι ανεξίτηλες και γεγονότα τα οποία ήταν τρομακτικά. Δικάστηκα για πολιτική θέση και προδόθηκα από παντού. Όταν ήρθα, λοιπόν, πείνασα. Όταν λέμε πως πείνασα… Κοιμήθηκα στα πεζοδρόμια, κοιμήθηκα στα παγκάκια, έτρωγα μετά από τρεις και τέσσερις και έξι ημέρες».

«Δεν ξέχασα ποιος ήμουν, άρα δεν μου επέτρεψα εμένα να ξεχάσω ότι σκυλοπείναγα ούτε ότι έκανα κάτι, μια επιτυχία και είναι «τι είναι ο Μπετόβεν μπροστά μου;». Ξέρω πολύ καλά ποιος είμαι».

«Η άποψη μου για την φωνή μου είναι ότι δεν έχω κάποια ποιοτική φωνή. Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. Οι ωραίες φωνές είναι του Πάριου, του Πουλόπουλου, του Νταλάρα. Εγώ είμαι βραχνοκόκορας αλλά όταν ξεκίνησα δεν ήταν έτσι τα πράγματα, με έβρισκαν πάντα ότι είμαι κρυωμένος» πρόσθεσε, ακόμα, ο Κώστας Χατζής στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο του Μεγάλου Καναλιού.