Κώστας Χατζής: «Σαν τσιγγάνος δεν έζησα μέσα στη φυλή μου»

Κώστας Χατζής

Δεν φτάνει μόνο που ήμουν γύφτος, αλλά ήμουν και πλήβειος, δηλαδή υπάνθρωπος" είπε ο Κώστας Χατζής.

Ο Κώστας Χατζής πέρασε σε μια ιδιαίτερη εξομολόγηση για τη ζωή και την καριέρα του στο Εμείς και στην Βίκυ Αλεξανδροπούλου.

«Ο κόσμος μου λέει διάφορα κολακευτικά λόγια. Εμένα δεν με ενδιαφέρει αυτό. Αυτά που λέω είναι από τη ζωή μου. Σαν τσιγγάνος δεν έζησα μέσα στη φυλή μου. Χωρίς να το παρεξηγήσετε ήμουν σε μία γειτονιά με Έλληνες κι είχε όλες τις τάξεις. Ήταν οι πλούσιοι, η μεσαία τάξη, οι πιο φτωχοί κι η κατώτερη τάξη ήταν πληβείοι.

Δεν φτάνει μόνο που ήμουν γύφτος, αλλά ήμουν και πλήβειος, δηλαδή υπάνθρωπος. Τα παιδιά με βλέπουν μικρομεγάλο, άσχετα αν έχω πάρει την ευθεία. Μου αρέσει να αυτοσαρκάζομαι. Λέω ο πατέρας μου ήταν Άγγλος κι η μητέρα μου Γαλλίδα από την Αγία Βαρβάρα. Αυτοσαρκάζομαι και περνώ έτσι μηνύματα. Όταν αυτοσαρκάζεσαι, δείχνεις ότι είμαστε από το ίδιο πεζοδρόμιο. Κάποιος που γίνεται επώνυμος και κάνει επιτυχία, χάνει το μπούσουλά του, την πυξίδα. Ξεχνάμε τι ήμασταν χθες και σκυλοπεινάγαμε και θεωρούμε ότι είμαστε πολύ σπουδαίοι. Δεν είναι έτσι όμως» ανέφερε ο Κώστας Χατζής.