Κώστας Χαριτοδιπλωμένος: «Μια δεκαετία κράτησε η αποχή μου από το τραγούδι»

Κώστας Χαριτοδιπλωμένος

"Ώσπου ήρθε πάλι η τρελή η Πωλίνα και μου είπε να εμφανιστούμε μαζί" ομολογεί ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος.

Ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος βρέθηκε καλεσμένος στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Τετάρτης, προκειμένου να συνομιλήσει με τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στην ΕΡΤ. Μέσα σε όλα, ο γνωστός καλλιτέχνης αναφέρθηκε στην καλλιτεχνική του αποχή, η οποία κράτησε περίπου 10 χρόνια αλλά και την μουσική του επάνοδο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κράτησε μια δεκαετία η αποχή μου από το τραγούδι. Κοίτα, αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι η μουσική ήταν έξω από τη ζωή μου. Είχα πάντα το στούντιο μου και κάθε μέρα έφτιαχνα το καφεδάκι μου και έγραφα στο στούντιο. Έκανα ριμέικ όλα τα κομμάτια μου, τα έκανα πιο δροσερά».

«Ώσπου έρχεται πάλι η τρελή η Πωλίνα και μου λέει: «Έλα ρε, να εμφανιστούμε μαζί και με τον Κώστα Μπίγαλη που εμφανιζόμασταν στο Κύτταρο». Αναρωτήθηκα τότε αν υπήρχε ακόμα το Κύτταρο, γιατί εκεί πήγαινα εγώ και έβλεπα τα μεγάλα γκρουπ. Του Πήγαινα ως πελάτης και ήταν πιο ροκάδικο. «Ναι, υπάρχει και γίνεται και της κακομοίρας» μου είπε η Πωλίνα».

«Πήγαμε και έγινε χαμός! Sold out ό,τι κάναμε και από εκεί και πέρα. Το κοινό ήταν από 7 μέχρι 77 χρονών» πρόσθεσε, επίσης, ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.