Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ήταν μια ηλίθια και βλακώδης ιστορία αυτή με την Αγγελική Νικολούλη»

Κώστας Χαρδαβέλλας

«Και πλακωνόμασταν δημόσια επειδή έκανε μια εκπομπή που την είχα εγώ και την έκανε μετά κι αυτή», λέει ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Στην εκπομπή «Breakfast@star» έδωσε συνέντευξη ο Κώστας Χαρδαβέλλας. Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής μίλησε για τα νούμερα τηλεθέασης, τον καρκίνο που πέρασε, αλλά και την κόντρα που είχε κάποτε με την Αγγελική Νικολούλη.

«Κάνω εκπομπή όλη την εβδομάδα και αυτό με αναζωογονεί και μου κάνει καλό στην υγεία μου. Απορρίπτω προτάσεις γιατί δεν με ενδιαφέρουν πια τα νούμερα τηλεθέασης, δεν έχω να αποδείξω τίποτα. Έχω απογοητευτεί και πικραθεί από ανθρώπους, αλλά πρέπει να αφήνεις τα “σκουπίδια” πίσω σου. Ο καρκίνος με βοήθησε να αλλάξω σαν άνθρωπος, άρχισα να βλέπω τα πράγματα κάπως διαφορετικά», είπε αρχικά ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Ο Κώστας Χαρδαβέλλας είπε στη συνέχεια: «Θυμάμαι όταν ξέσπασε μια ηλίθια, βλακώδης ιστορία με την Αγγελική Νικολούλη και τσακωνόμασταν στα περιοδικά… μου έφαγες την εκπομπή, όχι δεν στην έφαγα και κάτι τέτοια. Όταν πέρασα και την αρρώστια, είπα “τι ηλίθιος ήμουν”. Με την Αγγελική είμαστε πολύ φίλοι τώρα. Και πλακωνόμασταν δημόσια επειδή έκανε μια εκπομπή που την είχα εγώ και την έκανε μετά κι αυτή».

Κλείνοντας, ο Κώστας Χαρδαβέλλας ανέφερε: «Είχα τόσο άγχος για τα νούμερα τηλεθέασης και γι’ αυτό αρρώστησα. Τελείωνα την εκπομπή στις 2 το πρωί και στις 7 ξύπναγα σαν τρελός να δω τα νούμερα. Αγάπησα την εκπομπή “Οι πύλες του ανεξήγητου” παρόλο που λοιδορήθηκα για τη θεματολογία».