Κώστας Χαρδαβέλλας: «Ήμουν τόσο ανόητα παθιασμένος με την τηλεθέαση που έπαθα καρκίνο»

Κώστας Χαρδαβέλλας

"Τα νούμερα με οδήγησαν στο να δημιουργηθεί καρκίνος στην αμυγδαλή μου" παραδέχθηκε ο Κώστας Χαρδαβέλλας.

Κώστας Χαρδαβέλλας παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Κωνσταντίνο Καμέα και την εκπομπή Status, η οποία προβλήθηκε το απόγευμα της Κυριακής στον Astra Tv. Μέσα σε όλα, μάλιστα, ο επιτυχημένος δημοσιογράφος αναφέρθηκε από καρδιάς στην αγωνία που έτρεφε μακροχρόνια για τα νούμερα τηλεθέασης η οποία και τον οδήγησε στον καρκίνο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Χαρδαβέλλας εξομολογήθηκε πως «ήμουν τόσο ανόητα παθιασμένος με τα νούμερα τηλεθέασης που έπαθα καρκίνο. Το πιστεύω απόλυτα αυτό, όπως μου το είπαν και οι γιατροί. Δηλαδή έκανα μια εκπομπή που τελείωνε στις 2 το πρωί, πήγαινα στο σπίτι, έκανα ένα μπάνιο, έτρωγα κάτι, ξάπλωνα να κοιμηθώ και σε τρεις, τέσσερις ώρες ξύπναγα, πεταγόμουν, έπαιρνα τηλέφωνο τη γραμματέα μου και της έλεγα: «Για μπες στην AGB να δεις τι κάναμε χθες». Ξεκίναγα λοιπόν με μια αγωνία την ημέρα μου για το τι νούμερα έκανα. Εάν κάναμε νούμερα καλά, ήμουν ευτυχισμένος. Εάν κάναμε νούμερα κακά, ήμουν πολύ δυστυχισμένος. Αυτή η πίεση, αυτό το στρες, αυτή η αγωνία για τα νούμερα με οδήγησαν στο να δημιουργηθεί καρκίνος στην αμυγδαλή μου».

«Και πίσω να γυρνούσα σήμερα, όμως, δεν θα το άλλαζα αυτό. Η ύπαρξη της δουλειάς μας εξαρτάται από τα νούμερα οπότε μοιραία γίνομαι νουμεράκιας. Λάθος, εντελώς λάθος».

«Προσωπικά πιστεύω ότι τα μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης τα κάναμε όταν δεν υπήρχαν μετρήσεις. Όταν κάναμε τους «Ρεπόρτερς» στην ΕΡΤ2 και έπαιζε η εκπομπή, η οποία και έχει σφραγίσει την ελληνική τηλεόραση, αραίωνε η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Αθήνα. Μιλάω για μια τρομακτική απήχηση και κάθονταν όλοι να δουν την εκπομπή» συμπλήρωσε, επίσης, ο Κώστας Χαρδαβέλλας στη νέα τηλεοπτική του συνέντευξη.